okergele jurk Zara

Enkele dagen geleden kwam de zon al piepen en leek het alsof de lente ontluikte. Ik juichte wat te vroeg, zo bleek. Maar dat wilt niet zeggen dat ik er niet naar mag uitkijken. Met mijn nieuwe okergele jurk hoop ik jullie toch ook al wat lentekriebels te bezorgen 😉

Okergele jurk, perfect voor de lente

Ooooh ja, één weekend vol zon was er nodig om mij al hopeloos in lentesfeer te krijgen. Erg warm was het niet, maar voor mij al goed genoeg om te flaneren met de zonnebril op en de enkels te ontbloten. Van mij mag de winter dus eindelijk plaats maken voor de lente! Ik kocht ook net een okergele jurk in Zara, dus kon ook niet anders dan die bij de eerste zonnestralen uit de kast te halen. Het is een superfijne stof, spant niet en valt juist goed. Ik combineerde de vrolijke jurk met een dikke wollen sjaal zodat mijn bovenlijf het toch nog lekker warm heeft.

Outfit Zaraoutfit Zara
All happy vibes

De fleurige jurk combineer ik hier met sneakers, wat het de perfecte outfit maakt om op een zaterdagmiddag naar de stad te trekken. Doordat-ie zo fijn valt is het ook best comfortabel, wat je niet altijd van een jurk kan zeggen. Je las misschien al in mijn Sharing Sunday dat ik sneakers bestelde op Zalando van Reebok. Ze zitten supermakkelijk en zijn combineerbaar met superveel!

Outfit ZaraOutfit Zara

Make time for fun

Het leuke aan het jurkje is dat je er ook een strikje in kunt leggen, wat het nog speelser maakt. Natuurlijk gooi ik er altijd graag nog wat accessoires bij. Het zilverkleurige horloge komt van de webshop Lucardi Juwelier. Toen ik hem voor de eerste keer paste was het veel te groot, maar het is heel handig om het te verstellen. Het model is niet te klein en niet te groot, was namelijk een beetje bang daarvoor. Maar het ziet er erg mooi uit, is classy en kwalitatief!

Lucardi horlogeOutfit ZaraWitte Reebok sneakersOutfit Zara

Jurk – Zara
Sjaal – Zara
Faux leren jas – Pimkie
Sneakers – Reebok via Zalando
Horloge – Lucardi Juwelier
Ring – Weekday
Handtas – Zara
Zonnebril – Urban Outfitters

Zien jullie die zonnige lentedagen ook zo hard zitten als mij? :p

Xje

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be