De girly outfit of the day is er vandaag eentje met een playsuit! Niet zelf gekocht, maar alweer gekregen van mijn zus. Lang leve mijn zus en haar impulsief koopgedrag! Het is een leuk broekpakje in ‘jeansstof’ met een zomerse bladerprint op. Ideaal voor in de zomer, supercomfy, maar toch stijlvol!

De outfit

Ik draag het hier met mijn roze ketting want it’s all about the details! Zonder de ketting vond ik de playsuit er veel minder leuk uitzien. Op de foto zie je ook de speciale rug. Ik deed per ongeluk een BH met gekruiste rug aan, maar ik moet toegeven: het heeft wel iets met die gekruiste bandjes! Een vergissing leidt dus niet noodzakelijk tot problemen!

Details

Verder stylede ik de playsuit met een bruin hoedje van Boohoo, zodat de outfit iets meer class krijgt. Het beige tasje en de platte peep-toes waren soldenkoopjes! De handtas kocht ik dit jaar bij Mango en de schoentjes vorig jaar bij River Island. De schoentjes zijn heel handig voor als je luchtige platte schoenen wilt, maar sandalen net iets te bloot zijn!

Ben jij ook zo gek op playsuits? Waar kocht jij je favo playsuit?

Xjes Wendy

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be