Zoals je in onder andere deze WoW al kon lezen, genoten Layla en ik in juli op een tripje naar het zonnige Marseille. Ik vergat helemaal dat deze foto’s nog op mijn computer stonden, maar ik toon jullie graag één van mijn favoriete zomerse outfits. Hopelijk kan deze OOTD jullie dit vreselijke weer doen vergeten.

Nadat we de Calanques bij Marseille bezochten en er een heerlijke duik namen, gingen we nog even de stad in om een hapje te eten. Mijn haar was zoutig, en ik had weinig zin om veel make-up op te doen. Deze simpele maar fleurige playsuit zorgde er meteen voor dat ik er toch wat leuker uitzag.

De playsuit kocht ik via Zalando en is van het merk Only. Hij is vrij kort, maar door de lange mouwen vind ik het toch niet too much. De feloranje kleur is echt heel erg zomers, en ik ben helemaal fan van het floral patroon.

Het leuke tasje mocht ik van Layla lenen. Ook dit tasje komt van Zalando (we love online shopping!) en heeft precies het juiste formaat. Er kan behoorlijk wat in en de leuke details vooraan maken het wat minder eenvoudig.

De sandalen zijn van een nogal ouderwets merk, Mephisto, dat bekend staat om zijn comfortabele en kwalitatieve schoenen. Bij Mephisto moet ik écht goed zoeken om een leuk paar te vinden, maar deze sandalen vond ik meteen toppers. Toen het enige paar in de winkel nog eens toevallig mijn maat was, kon ik het niet laten om ze mee naar huis te nemen.

Dat was ongetwijfeld mijn beste aankoop van deze zomer. Ze zitten super comfy en ik vind ze ook nog eens erg mooi. Het zijn niet de meest fijne of elegante sandalen, maar daar hou ik toch niet zo van.

Mijn zonnebril is van RayBan en kocht ik in Gran Canaria met behoorlijk wat korting. Ik ben er nog steeds erg blij mee.

Ah, la douce France! Weinig make-up op mijn snoet, alleen wat getinte dagcrème van Bare Minerals en een restje eyeliner van die ochtend.

Wat vinden jullie van mijn outfit? Kan je ook niet geloven dat de zomer al bijna voorbij is?

Xx

Hanne

 

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.