Eindelijk winter, of ja wat je winter noemt… Normaal zouden we allemaal dik ingepakt moeten zijn met mutsen, sjaals en handschoenen. Ik heb nog niet echt de neiging gehad dit te doen en het is bijna eind december. Vorige week ging ik zelfs zonder jas naar school! What the hell happened, weather? Mijn hoop op een witte kerst is nog nooit zo klein geweest 🙁

De Outfit Of The Day is er vandaag eentje met een poppy kleurtje, roze. Het is een outfit perfect voor een winterdag die meer lijkt op een gure lentedag.

Ootd: New Look jas

Deze jas heb ik besteld op de website van New Look. Ik betaalde er maar 24 euro voor! Een goede vondst als je het mij vraagt. Ik zocht ook al lang naar een jas voor koudere dagen met een roze kleur. Ik was bang dat ze misschien niet goed zou zitten, dus het was wel tricky om online eentje te bestellen. Maar hij zit als gegoten, yay. Het is een jas voor dagen wanneer ik wat meer kleur, meer leven in de brouwerij wil hebben. Wie zegt dat winters alleen voor sobere kleuren zijn?

Ootd: Blazer Vero Moda

Die dag was ik gegaan voor een Grease lookje. Niet dat ik opzettelijk dacht van: ‘Hmm, vandaag wil ik eruitzien als Olivia Newton-John’. Maar de hoge taillebroek gecombineerd met de witte platformsneakers en de polka dots gaven al snel dat Grease gevoel. De pastelroze blazer is van Vero Moda. Het blauwe bloesje is van Bershka. De schoenen bestelde ik op Zalando en zijn van het merk Topshop.

Details

Voor de accessoires heb ik gekozen voor Primark. De ketting was 2,50 euro en ook de oorbellen zijn van Primark. Ik ging voor een dotje met een scrunchie. Een gemakkelijk kapsel als er regelmatig een windje passeert, want zo heb je geen haren die in je mond geblazen worden.

Ootd: Hoge taillebroek

Ik vind deze broek echt zalig. De hoge taille verbergt goed je winterlaagje. Handig tijdens de winter, want dan vreet je liever muffins dan je zorgen te maken over een muffin top. Dit exemplaartje vond ik in Primark. Ook de handtas vond ik in Primark en gebruik ik echt heel veel. Die tas past werkelijk bij alles!

Dit was mijn pinky ootd 😉

Wat vinden jullie van zo’n opvallende kleur tijdens winterdagen?

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be