Vandaag ben ik vier jaar samen met mijn vriendje. Say whut, vier jaar?! Wat gaat de tijd snel. Ik herinner me het nog als de dag van gisteren dat ik hem tegenkwam tijdens mijn studentenjob bij Mc Donald’s. Het leek wel gisteren: ik vond hem een dikke slijmbal die mijn aandacht niet waard was. Wat waren we zo onwetend over wat de toekomst in petto had. Ik zie hem echt heel graag, maar ik zie ook graag katten. Ja, de outfit of the day is er weer eentje met katjes!

Outfit

Shortjes en panties, bij andere mensen vond ik het zo cool. Zelf slaagde ik er niet in om een short mooi te combineren met panties. In mijn hoofd waren shortjes summermaterial, maar volgens mij heb ik het onder de knie. Of neen, meer boven de knie :p. In een vorige ootd kon je al zien hoe ik een shortje combineer met broekkousen.

Het schattige shortje hierboven vond ik bij H&M voor 19,95 euro. Ik was helemaal niet van plan om een shortje te kopen maar IK MOEST EN ZOU DEZE KOPEN!! Supercomfy, stylish en er staan katten op <3. Purfect for a true catlover. Het faux leren jasje kocht ik bij Pimkie in de zomersolden. De handtas kocht ik een paar jaar geleden bij Zara.

Outfit zonder jas

Ik ben totally in love, het is een shortje dat classy is maar tegelijkertijd ook speels. Een wit hemdje erbij maakt het geheel sophisticated. Het hemdje vond ik in Primark en ik zou het niet meer kunnen missen. Een wit hemdje is onmisbaar in iedere vrouw haar kleerkast! Een wit hemdje geeft elke outfit een classy upgrade.

Details

Nu tijd voor details. Het horloge kreeg ik van mijn liefje voor mijn verjaardag en ik ben er zo gek op. Ik kan het met superveel dragen en het is tijdloos. Door de belichting zie je de wijzers niet, maar ze zijn er dus wél… De schoenen zijn van Bershka en ook een van mijn lievelingsschoenen.

Fiets

Als laatste wil ik ook vermelden dat de outfit fietsproof is! Het shortje is makkelijk en kruipt niet irritant omhoog zoals bij rokjes. Voor iemand zoals ik, die niet graag lange broeken draagt, is dit dus een leuk alternatief.

Wat vinden jullie van mijn schattige kattenshort?

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be