Summertime is bijna gedaan. De zomer is een van mijn favoriete seizoenen dus ik hoop dat het zonnetje niet te vroeg weggaat. Het is zo’n leuk seizoen om outfits te kiezen! Zomeroutfits zijn zo simpel, zonder al die laagjes. In een vorige post over Boohoo las je misschien al hoe blij ik ben met mijn maxi skirt uit de Petite collectie. Vandaag show ik een outfit ermee.

Hier heb ik gekozen voor basic kleuren gecombineerd met blauwe sandaaltjes en roze lippenstift als opvallende kleuraccenten. De sandaaltjes vond ik bij H&M voor 12,99 euro en zitten heel erg gemakkelijk. De zonnebril kocht ik bij Urban Outfitters. Om het nonchalante casual gehalte er nog meer in te steken, koos ik om de outfit te combineren met een totebag. Mijn gouden horloge is er eentje van het merk Swatch. Ik heb het nu al zeker meer dan twee jaar en ben er heel blij mee! Het werkt nog altijd en het ziet er nog steeds mooi uit. De ketting komt van Primark.

Detail sandaaltjes

Wat is jouw favoriete zomeroutfit? Wat vind jij van mijn maxi skirt?

Xjes Wendy

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be