Ein-de-lijk!!! Het is maart en de zon doet haar intrede. Niets zo zalig als de eerste zonnestralen voelen van het jaar. Het is een overgang van heel koud naar een beetje warm. Een vervelende tussenperiode die voor veel ergernissen zorgt bij het aankleden. Want het is te warm voor winterkleren, maar te koud voor je lentejasje. Ik ga deze periode tegemoet door goed om te gaan met mijn laagjes. Ofwel draag ik mijn winterjas nog maar ben ik daaronder wat luchtig gekleed of ik doe mijn lentejas al aan en doe er bijvoorbeeld een dikke pull onder.

Vandaag heb ik ervoor gekozen om mijn winterjas aan te doen, maar mij onder die jas wat luchtiger te kleden. Nu de eerste zonnestralen er zijn kan ik eindelijk weer wat skin tonen. Broeken die de enkels bloot laten is in de mode dus rol jullie broeken maar gerust op. Of koop een broek die maar tot aan je enkels reikt. Spijtig genoeg, voor shorties als ik is zo’n broek niet makkelijk te vinden. Ik zal er dus vrede mee moeten nemen dat ik het altijd ga moeten oprollen. Zucht. #thehardlifeofashortie. Deze broek vond ik in de Stradivarius. Doordat ik verfrissing heb aan mijn enkels maar het combineer met een warme jas heb ik het niet te koud of te warm. Onder mijn broek draag ik metallic slipons. Misschien ben je deze al eerder tegengekomen in mijn post van Boohoo. Ik vind dat iedereen zo een paar moet aanschaffen en zeker voor het komende lenteweer. Ze zijn luchtig, makkelijk aan te trekken en je kan ze echt met heel veel combineren! Hier zie je ook dat een manteljas perfect te combineren is met andere casual kledingstukken. Perfect voor een dagje school dus.

zijaanzicht
2

Op de foto hierboven zie je mijn favoriete tote bag. Echt een heel makkelijk ding. Er kan veel in en het geeft je outfit iets meer dat alternatieve en coole i.p.v. een echte handtas. Het geeft je wat meer nonchalance. Deze tote bag vond ik in een Aalsterse skateshop die nu niet meer bestaat. Spijtig. Op het eerste zicht lijkt het het teken van Chanel, maar als je beter kijkt is het een G en een C. I’m such a Ghetto Child. Geef maar toe, je bent wel jaloers op mijn coole tas hé!

Onder mijn jas draag ik een luchtige blazer met een topje eronder van The Beatles. Het topje is van de H&M en kreeg ik van mijn zusje. Ik luister zelf graag naar The Beatles dus mag ik het zonder problemen dragen. Ik heb een beetje een hekel aan mensen met bandshirts aan terwijl ze er niet eens zo graag naar luisteren. Waarom zou je ze dan ook promoten door ermee in het publiek te gaan rondlopen?! Nu dat de zon weer teruggekomen is heb ik ervoor gekozen om wat kleur te brengen in mijn outfit. Het is wel flashy, maar één accentkleur mag wel vind ik. De blazer heb ik gekocht bij Bershka.

Slipons Boohoo

Dit zijn mijn geliefde slipons van dichtbij. Ze knelden in het begin wat, maar nu zitten ze heel makkelijk. Ik heb voor een zilveren metallic kleur gekozen omdat de schoen zelf heel simpel is en die kleur maakt het meer fancy.

Hopelijk heb ik jullie wat kunnen inspireren bij jullie volgende kledingkeuze.

X-jes

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be