We hebben al wat kunnen genieten van ontluikend lenteweer, maar Winter is not over yet! Daarom heb ik nog een vrolijke kleurrijke winteroutfit voor jullie. Mét roze, om al die grillige buien te compenseren

 

“True colours are beautiful, like a rainbow”

De jas zag je al in een eerdere ootd en ik ben er nog steeds verzot op! Het geeft mijn outfit meer fun in plaats van mijn andere donkere winterjassen. Wat hou ik ervan om te breken met de grijze donkere ondertonen tijdens de winter. Het heeft ook de ideale lengte: lang genoeg in combinatie met een jurkje en kort genoeg op een broek. Ik kocht ze in de online shop van New Look.

 


De muts is er eentje van WESC en heb ik ook al een lange tijd. Die past ook perfect bij mijn sjaal van Zara, gescoord in de wintersolden. I love the scarffff! Ze is zo lang en warm dat ik er lekker in kan cocoonen met mijn gezicht. Doet ook dienst als een zacht kussen voor mijn dutjes op de trein :p De bril is van Ace & Tate en zeker niet mijn laatste van het merk!

 
Het witgrijze faux leren kleedje is ook van Zara en nam ik mee aan een soldenprijsje! Met mijn overknee laarzen is het sexy vrouwelijk, maar met sneakers bekom je een classy sporty outfit. Het geweldigste aan het jurkje? De zakken! Zo zalig als een jurkje zakken heeft, kan ik even mijn iPhone érgens kwijt.

 

Zijn jullie al klaar om die gezellige laagjes wintermode vaarwel te zeggen?

 

Xje,

Wendy

Share:
Wendy
Written by Wendy
Hi you! Ik ben Wendy, een ambitieuze twintiger met Indonesische roots waar ik heel trots op ben. Noem mij een eeuwige twijfelaar die veel lacht, ik vertoef het liefst in creatieve buien en hou van reizen. Ik ben verliefd op desserts, fashion, koffieschuim en mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be