We hebben al wat kunnen genieten van ontluikend lenteweer, maar Winter is not over yet! Daarom heb ik nog een vrolijke kleurrijke winteroutfit voor jullie. Mét roze, om al die grillige buien te compenseren

WESC muts
WESC muts

“True colours are beautiful, like a rainbow”

De jas zag je al in een eerdere ootd en ik ben er nog steeds verzot op! Het geeft mijn outfit meer fun in plaats van mijn andere donkere winterjassen. Wat hou ik ervan om te breken met de grijze donkere ondertonen tijdens de winter. Het heeft ook de ideale lengte: lang genoeg in combinatie met een jurkje en kort genoeg op een broek. Ik kocht ze in de online shop van New Look.

Ace & Tate bril
WESC muts


De muts is er eentje van WESC en heb ik ook al een lange tijd. Die past ook perfect bij mijn sjaal van Zara, gescoord in de wintersolden. I love the scarffff! Ze is zo lang en warm dat ik er lekker in kan cocoonen met mijn gezicht. Doet ook dienst als een zacht kussen voor mijn dutjes op de trein :p De bril is van Ace & Tate en zeker niet mijn laatste van het merk!

Ace & Tate bril
Ace & Tate bril
Ace & Tate bril


Het witgrijze faux leren kleedje is ook van Zara en nam ik mee aan een soldenprijsje! Met mijn overknee laarzen is het sexy vrouwelijk, maar met sneakers bekom je een classy sporty outfit. Het geweldigste aan het jurkje? De zakken! Zo zalig als een jurkje zakken heeft, kan ik even mijn iPhone érgens kwijt.

Zijn jullie al klaar om die gezellige laagjes wintermode vaarwel te zeggen?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be