Hey fashion lovers! Deze keer duurde het geen eeuwigheid tot ik mij nog eens aan een outfit of the day waagde. Mijn vorige ootd was “nog maar” 2 maand geleden. Toen was het zomer maar nu dalen de temperaturen alweer en dwarrelen de blaadjes langzaam om ons heen. Toch vind ik het nog niet té koud voor blote benen. Na een bezoekje aan CKS, nam ik dit jeansjurkje en shirt mee. Het gaf me toch wel wat 90s vibes!

un12

Zowel de jurk als het shirt kocht ik bij CKS. Voor de jeansjurk betaalde ik 89,99 euro, niet spotgoedkoop maar wel betaalbaar. Voor kwaliteit leg ik gewillig een extra centje neer.

un9

Ik heb mijn uiterlijk en lengte niet altijd mee. 1m55 maakt me by default schattig. Niet altijd de look waar ik voor ga maar ik heb het ondertussen geaccepteerd. Het had erger gekund, nee?

un3

Omdat een salopette sowieso al wat speelser is besloot ik de look te complementeren met enkele leuke accessoires, zoals armbandjes, een cuff van Wanderlust en een ring van &Otherstories.

brillenoptiekvanbignoot

Ik besloot nog een stapje verder te gaan en mijn look een kleine hipster twist te geven. Met top knot en mijn grote bril vind ik dat deze outfit een andere feel wordt toegeëigend. Ook een zonnebril geeft nog wat extra edge. Beide brillen kocht ik bij Optiek Van Bignoot. Het is mijn go-to brillenwinkel en ik ga er al sinds ik een bril nodig had. Ik voel me er helemaal thuis door de persoonlijke aanpak. Een bril vinden voor een rond gezicht zoals het mijne belooft een uitdaging. Ik ben altijd dankbaar als ik professionele hulp krijg! Een absolute aanrader als je écht advies kan gebruiken.

un4

Sorry, ik ben nog niet klaar! We hebben hipster en edge maar dat schattige was me toch wel wat beu. Ik ging voor paarse lippen voor een badass 90s chick look.

un5

Wat denk je? Lukt het me?

un14

Nu wil ik het nog even hebben over mijn kousen… Mijn fotograaf en vriend van dienst vond dat een speciale keuze. Past bij mijn lippenstift, toch? Ik vind dat de jurk me wat blokkig durft maken, door opvallende kousen uit mijn botjes te laten verschijnen, verminder ik dat effect een beetje.

un1
In je ziel kijken is één van mijn talenten, grapje! Niet weglopen…

Wat denken jullie? Simpel en lief houden of er gewoon voor gaan en die paarse lippen rocken? Ik vond het alvast tof om eens wat meer te experimenteren. Ik voelde me heel de dag stoer met die paarse lippen (en kousen).

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!