Een tijdje geleden gingen Louise en ik naar een leuk evenement van Gandtourage. VITRINE gaf jonge ondernemers de kans om hun producten aan het grote publiek te tonen onder het genot van een lekker drankje. De sfeer zat goed, het publiek was jong en hip, en het – toen nog – eerste lentezonnetje maakte er een prachtige dag van. Ook Louise’s OOTD zetten we op beeld, die kon je hier al zien. Vandaag die van mij!

We startten de dag met een heerlijk ontbijtje van Arthur’s Mix. Ik kende het merk nog niet maar sinds ik de granola geproefd heb, komt hier geen ander merk meer op tafel. Arthur’s Mix maakt lekkere DIY-kits voor foodies zoals ik die graag bakken maar niet graag afwegen. Trouwens, een happy face als deze zie je enkel als ik een kommetje eten in mijn handen heb 😉

 

Broek – Kiomi (Zalando)

Nu echt over naar de outfit. Het was een heerlijke dag, maar ik durfde het nog niet aan om een jurkje aan te doen. Daarom ging ik voor mijn nieuwe broek van KIOMI die ik bij Zalando bestelde. Deze werd een beetje de eyecatcher van mijn outfit. De broek zit fantastisch, en is ook nog eens heel gemakkelijk om te combineren. Bonuspunten omdat je ze eigenlijk niet hoeft te strijken. Ik vond persoonlijk dat de outfit niet veel meer nodig had dan een simpel zwart t-shirtje en een zwart lederen vestje, waar ik dus ook voor ging.

 

Lederen jasje – Mango

Het lederen jasje is één van mijn all time favorites. Ik kocht het enkele jaren geleden in de solden bij Mango, en ik doe het sindsdien erg vaak aan. Het jasje valt erg mooi aangezien het van echt leder is en achteraan een stukje elastische stof heeft. Ik ben heel erg op zoek naar een back-up, maar jammer genoeg kan ik het jasje nergens meer terug vinden. Als jij dit (of een soortgelijk) jasje vindt, laat je ’t me dan even weten? Eeuwige dank! 😉

Accessoires

Ik kwam net terug van een weekje Gran Canaria, en heb daar mijn licht zomers kleurtje aan te danken. Natuurlijk werd daar ook wat geshopt, en ik kocht er onder andere deze nieuwe RayBan zonnebril en deze Superstars van Adidas. Enkele jaren gelden zag ik al Stan Smiths in een soortgelijke roségouden/bronzen kleur, maar die waren toen echt overal uitverkocht. Toen ik dit paar in een winkeltje spotte, moesten ze natuurlijk meteen mee naar huis.

 

Handtas

Het lijkt wel of ik enkel shop op vakantie, en eigenlijk is dat ook wel een beetje zo. Mijn handtasje komt uit een inieminie winkeltje in Parijs. Het leder is erg zacht, en er past precies voldoende in voor een avondje uit. Het model is erg simpel, maar ik vind het echt een super handig tasje. Daarbij was het ook nog eens een echt koopje. Score!

 

Wat vinden jullie van mijn outfit? Hebben jullie ook favoriete kledingstukken die je eigenlijk gewoon opnieuw wil kopen als ze wat kapot gaan?

Xx

Hanne

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.