Bonjour mes amours! Leuk omdat het rijmt.. 😉 Vandaag ben ik volledig gekleed in Stradivarius ! Ik noem het western bohemian omdat ik vind dat het zowel bohemian vibes als cowgirl vibes afgeeft. Maar dat is misschien mijn verbeelding?

Full

Ik kocht de hoed, het topje, het shortje en de kimonovest allemaal bij Stradivarius, in Barcelona. Ik weet helaas de prijs niet meer maar erg duur was het niet! Ik denk dat de hoed het duurste stuk was. De outfit stond uitgestald in de etalage (zonder hoed) en ik zei tegen mijn vriendje ; BINNEN. NU. Een halfuur later, nee grapje, een uur later was ik een outfit rijker!

side

Ik moet toegeven dat ik eerst wat onzeker was omdat het shortje bepaalde rondingen accentueert. Ook het topje geeft niet veel weg aan de verbeelding. Maar mijn zelfvertrouwen won het van mijn onzekerheid! Het stofje van het topje zorgt ervoor dat ik meer zweet dan normaal, maar het zit enorm comfortabel! Compromissen maken denk ik dan. Het is de kimonovest die ik zoooo mooi vind die de outfit afmaakt. Ik hou ook gewoon enorm van franjes, alles wat me aan bohemian queen : Stevie Nicks doet denken, is top.

ACCS

Ik voegde enkele van mijn favoriete accessoires toe. Kralen armbandjes en een ‘cuff’ (van de rommelmarkt) en mijn geliefde ASOS ketting! (Ik heb een lichte obsessie met maantjes). De hoed samen met kimono maken het plaatje compleet!

side2
IMG_4306
Serious posing face

Wat vinden jullie? Western? Bohemian? Western Bohemian?

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!