We worden al wekenlang verwend met prachtig en zonnig weer, heerlijk! Ik klaag niet, want nu kan ik elke dag een zomers jurkje aan. In deze blogpost toon ik jullie één van mijn favoriete aanwinsten uit Mango, een mooie kimono dress die perfect is voor die dagen waarop je nét wat eleganter de deur uit wil gaan. 

Je zag het misschien al verschijnen op mijn Instagrampagina, maar sinds kort wonen wij niet meer in de buurt van Gent. Nu ik een nieuwe job heb in Antwerpen huren we een appartementje in de buurt ‘het Groen Kwartier’ in het mooie Berchem. Vlakbij ligt PAKT, een smeltkroes van creatieve bedrijven, restaurantjes en winkels die dé perfecte locatie blijkt voor een outfit of the day. 

PAKT Antwerpen PAKT Antwerpen

Zowel het jurkje als de lange blazer (die eigenlijk eerder een jasje is) kocht ik deze winter in Murcia bij Mango. Mango is echt een van mijn favoriete winkels, ze hebben er leuke basics en wat specialere items en ook de prijzen vallen best mee.

Wat het jurkje zo speciaal maakt, zijn de print en de wijde mouwen. Daardoor heeft het jurkje iets weg van een Japanse kimono, die nu helemaal in is. Het jurkje voelt heel fris aan, spant nergens en blijft ook niet ‘plakken’. Ik hoef het bijna niet te strijken (yes!) en het kleedje is makkelijk te combineren.

kimono dress mangokimono dress Mango

De schoenen mocht ik uitkiezen van schoenenwinkel Bent. Het zijn speciale peeptoe sandalen met een hak die stiekem zelfs wat lijken op een zomers laarsje. Het jurkje combineer ik normaal gezien met een paar pumpsmaar eigenlijk vind ik deze sandalen veel leuker. Ze zijn stijlvol zonder meteen overdreven netjes te zijn en ze lopen ook erg gemakkelijk. Ik wist in het begin niet meteen hoe ik de schoenen kon combineren, maar met een luchtig jurkje zijn ze eigenlijk perfect.

Bent sandalen met hak

Het tasje was een soldenkoopje van bij Massimo Dutti. Ik betaalde nog €80 geloof ik, niet super goedkoop dus maar aan een mooie lederen tas besteed ik graag wat meer. Het formaat is heel handig en de tas is lekker stevig, maar er kan niet zo heel veel in. Ik twijfelde nog even tussen de kleuren, want de tas was er ook in het donkerblauw. Maar de koraalkleur is eigenlijk erg makkelijk te combineren, ik heb nog steeds geen spijt.

Massimo Dutti handtas koraal leder

Jurkje – Mango

Lange blazer – Mango

Handtas – Massimo Dutti

Sandalen met hak – Bent


Zijn jullie ook zo’n fan van Mango? En wandelde je al eens door PAKT in Antwerpen? Tips zijn heel erg welkom, want als nieuwe bewoners kennen we de buurt nog niet zo goed.

Xx

Hanne

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.