Vandaag schrijf ik over mijn eerste bestelling bij www.boohoo.com
Het begon allemaal tijdens mijn examenperiode terwijl ik aan het mokken was dat ik niet naar de winkels kon gaan. Ik besloot dan maar om vanuit mijn zetel wat te shoppen. Ik heb enkel bij de dingen gekeken in korting want ja, ook bij mij zijn het besparingen. Ik heb er drie dingen gekocht en ben best wel blij met wat ik heb binnengehaald!


Het pakketje komt niet toe in een doos (zoals bij de meeste online bestellingen) maar kwam zoals hierboven toe. Zelf had ik liever gewild dat het wel in een doos zat want dat beschermt wat er in zit iets meer denk ik. Mijn bestelling werd ook heel snel geleverd en dat vind ik een heel groot pluspunt. 16 januari bestelde ik het en 21 januari kwam het al bij mij thuis toe terwijl de levering maar gepland was voor 26 januari! De bestelling zelf was ook helemaal correct. Alles zat ook nog eens apart verpakt en zag er net zo mooi uit als op de site zelf.

Pakje unboxed
Het eerste item dat ik jullie laat zien zijn de Millie Metallic Skater schoenen. Ik ben heel grote fan van slip-ons (ook plimsolls genoemd) want ze zijn zo makkelijk te combineren en ze zijn ook nog eens heel makkelijk. De schoenen zijn qua maat goed. Ze vallen niet groter uit of kleiner. Ik zal ze helaas wel met een zooltje moeten dragen. Ik heb namelijk stomme voeten want een 36 zou te klein zijn, maar een 37 is net iets te groot. De kwaliteit zelf is goed maar kan beter want je ziet wel een paar draadjes loshangen als je dichter gaat kijken. Ik betaalde er 14 euro voor dus de verhouding prijs/kwaliteit is echt een topper. Ik ben er heel blij mee want ze zien er exact uit zoals ik verwacht had. Deze schoenen zullen echt perfect zijn om een casual outfit net dat ietsje meer glamour te geven.

Metallic slip-ons, 14 Euro
Het tweede item waar ik heel trots op ben is mijn Melanie Caged Back Long Sleeve Shirt. Het is een oranje hemdje dat van voor korter is dan vanachter zoals je kunt zien. Het jammere hieraan is wel dat het doorkijkstof is waardoor ik er een topje onder moet dragen. Doordat het ook nog eens een lage rug heeft zie je dat topje vanachter en dit vind ik wel een beetje irritant. Ik denk dat ik er in de zomer een bandeau zal onder dragen. Verder ben ik wel heel blij met het hemdje want het past perfect en de kleur is net zoals op de site. EN het kostte me maar 5 euro!!! Gotta love solden!

Melanie Caged Back Long Sleeve Shirt, 5 Euro
Het laatste dat ik op hun site kocht is de Ashley Belt Trim Fedora. Ik zag al meerdere looks bij fashionista’s passeren met een hoed en ben er gek op! Het geeft je outfit meer die nonchalance en het is ook nog eens superleuk om te combineren. Zelf was ik van plan om hem pas te gebruiken in de lente want nou ja, een hoed is er toch om de zon uit je ogen te houden? Maar bij het zoeken van inspiratie ben ik al zoveel winteroutfits met zo’n hoed tegengekomen dat ik erover nadenk hem dit seizoen al te gebruiken. Misschien.

Ashley Belt Trim Fedora, 11 Euro
Het is een beige hoed met een subtiel strikje en is goed van kwaliteit. Dit kostte me 11 euro en was enkel in één maat te verkrijgen. De hoed is een mini beetje te groot maar ik vind het niet storend. Ook hier heb ik liever een beetje te groot dan te klein. Hoe passend de hoed ook zal zijn, de wind is altijd sterk genoeg om hem ervan te blazen. Het kleur komt ook overéén met wat je op de site te zien krijgt. Oh, ook leuk aan deze hoed is dat ie redelijk snel terug in zijn model valt nadat ik hem in mijn tas had gepropt.

De zijkant van de Ashley Belt Trim Fedora
Zoals je kunt lezen ben ik heel tevreden over mijn online bestelling bij Boohoo.com en ik ben er zeker van dat er wel nog meerdere aankopen bij Boohoo zullen komen. Als ik terug wat meer geld heb dan.
Shop ze nog goed en aarzel zeker niet om wat te vragen!

Xjes Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be