Yay, weer eens nieuwe kleren van de webshop Boohoo.com. Boohoo doet regelmatig speciale acties en je scoort er dan snel mooie, goedkope kledingstukken! Ik raad je dus zeker aan om je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van superleuke kortingen! Ik zocht al lange tijd een maxirok die niet te lang was en met een thigh-high split. Toen ik een e-mail kreeg met de melding dat je kon shoppen met 15% korting was het dus hoog tijd om eens te checken of Boohoo niet de maxi skirt had die ik zocht. En surprise surprise, ik vond ze!!

Petite Michelle Viscose Maxi Skirt

 

Hierboven zie je de Petite Michelle Viscose Maxi Skirt. Deze kostte me met de korting maar 11,90 euro. Eindelijk gevonden wat ik al zooooo lang zocht! Ik meet maar 1m58 dus maxi rokken zijn bijna altijd te lang. Maar deze komt van de petite collectie waardoor ik ze eens niet moest inkorten, yay! Ik ben ermee in de wolken en ik heb er al zo veel complimentjes voor gekregen! Zelfs van iemand die ik niet eens kende! Let op, want mijn mama bestelde er ook één voor haarzelf uit de petite collectie, maar die was wel te lang!

 

 

Savannah Waterfall Chiffon Kimono

 

Het tweede item dat ik er kocht was de Savannah Waterfall Chiffon Kimono, deze was 17 euro. Ik had nog geen kimono (Ja, shame on me) dus dit leek me het perfecte moment om er eentje te kopen. Ook hiervan ben ik niets dan tevreden! Ik hou van lange vestjes, maar langs achter leek ik met zo’n ding op een stompie. Doordat deze kimono langs achter korter is dan langs voor is het een toppertje voor mijn lengte. Deze kimono is ook ideaal voor de zomer! Perfect voor wanneer je het nog steeds luchtig wilt houden, maar toch gekleed wilt zijn!

 

 

Cally Spaghetti Strap Super Crop Top

 

Hierboven zie je de Cally Spaghetti Strap Super Crop Top die ik op Boohoo kon strikken voor maar 4,75 euro! Het leek heel klein, maar toen ik het paste, zat het als gegoten. Het is een luchtige stof waardoor het fijn zit. Ik draag een crop top altijd op een onderstuk met een hoge taille. Op de foto heb ik het aan met een maxi skirt, maar bij een broek met hoge taille ziet het er ook heel fancy uit. Oh en ladies, denk twee keer na vooraleer je een crop top combineert met een laag getailleerde broek of rok. Ik zie soms exemplaren op straat die er eerder ordinair uitzien i.p.v. fashionable..

 

 

 

Als laatste kocht ik de Callie Mirrored Retro Sunglasses. Deze waren 3,20 euro en hiervan ben ik het minst tevreden. Als je dichterbij kijkt, zie je wat krasjes op de bril en ik dacht dat het een iets kleiner model zou zijn. Maar ja voor zo weinig geld kan je niet sukkelen!

 

By the way, ook op Boohoo doen ze mee met de soldenperiode (my favorite time of the year)! Zeker de moeite waard om Boohoo.com eens een virtueel bezoekje te brengen!

 

Wat heb jij al gekocht op Boohoo? Wat is je favo online shop?

 

Xjes Wendy

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be