M’n sneakers en ik zijn een onafscheidelijk duo. Maar toen ik twee jaar geleden op de website van Chiara Ferragni voor het eerst al die prachtige ballerina’s zag staan, wou ik hiervoor wel een uitzondering op de sneakers maken.

IMG_5170bew

 

Sinds iets meer dan een maand ben ik eindelijk de trotse eigenaar van een paar Chiara Ferragni ballerina’s! Ik wilde al twee jaar een paar van deze unieke schoentjes in mijn bezit hebben, maar ze waren lange tijd enkel via de officiële website te koop. Ik heb dus afgewacht tot ik ze eens in een schoenenwinkel kon passen. Tot mijn grote opluchting tailleren de schoenen exact zoals gewoonlijk, dus ik had geen grotere/kleinere maat nodig.

 

Chiara Ferragni_1

 

Chiara Ferragni is eigenares van de zeer populaire blog The Blonde Salad. Ik leerde de blog kennen via een vriendin die er wekelijks op kijkt. Ik kwam te weten dat Chiara Ferragni ook haar eigen schoenencollectie had en ik werd op slag verliefd toen ik al die prachtige schoentjes zag staan op de website. In het begin ontwierp ze enkel ballerina’s, maar ondertussen is de collectie al veel uitgebreider geworden met o.a. pumps, sandalen, slip-ons en winterschoenen. De schoenen worden gemaakt van maat 34 tot maat 42.

De collectie staat bekend voor de originele kleuren en motieven. Vorige zomer waren er zelfs ballerina’s te koop van Maleficent (Disneyfilm met Angelina Jolie in de hoofdrol). Momenteel kan je schoenen kopen met Mickey Mouse erop!

Hoewel ik alle prentjes, zoals hamburger + frieten en lippen + lipstick, enorm leuk vond, ging ik toch voor Flirting. Flirting is de klassieker van de collectie en wellicht ook de populairste! Dit model is verkrijgbaar in zilver, roze, blauw, zwart, goud en rood.

 

Theblondsalad1

 

Ik heb gekozen voor roze Flirting ballerina’s. Deze schoenen kosten 175 euro. (Shoppingtip: CF doet ook mee aan de solden en dan kan je de schoenen kopen aan -30% tot -50%!)

Zoals bij alle grote merken kan je bij CF ook al de Capsule Collection zien. Dat houdt in dat je al een deel van de volgende collectie te zien krijgt en die ook kan kopen. Voor fashionista’s de ultieme gelegenheid om de allernieuwste items te bemachtigen!

 

IMG_5174bew

 

Ik heb de Flirting iPhone cover gekocht van de Capsule Collection. Het hoesje kostte 35 euro. (Ik vind het persoonlijk heel leuk, aangezien het een perfecte match is met mijn schoenen!)

 

Chiara Ferragni_2

 

Levering via de website

De verzendingskosten voor het hoesje waren 17,50 euro en het ging normaal gezien een week duren voor ik het zou ontvangen. Ik kreeg het hoesje echter al twee dagen later via UPS. Met verzendingskosten inbegrepen heb ik ongeveer 50 euro betaald, wat ik persoonlijk wel wat veel vond.

 

Verkooppunten

Momenteel kan je al op veel plaatsen deze prachtige schoenen kopen. Ik heb dan ook met veel plezier een paar adressen opgezocht voor jullie!

À Suivre

Brabantdam 27

9000 Gent

Machteld

Torhoutsesteenweg 48

8210 Zedelgem

Bij Machteld kan je ook via de website je favoriete schoenen kopen!

 

Ik ben alvast verliefd op mijn ballerina’s! Hopelijk vinden jullie ze ook leuk!

 

xxx

Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.