Yay! Ik kreeg een tijdje geleden een leuk pakketje van Veritas om een jasje en een pet naar hartenlust te pimpen! Een kans die ik moest grijpen!

Wat zat er in het pakketje? Een bomber jacket, een pet en een heleboel pins en patches! YAY! ik had zoveel zin om ermee aan de slag te gaan!

Mijn eigen look creëren, doe ik aan de hand van vijf gemakkelijke stappen! Doe je mee?

Veritas 1

 

Stap 1: Kies je patches uit!

Ik vind het leuk om te werken met een thema! Ik ging deze keer voor ‘song lyrics’ en daarom koos ik patches die bepaalde lyrics bij mij oproepen. Bijvoorbeeld: ‘You’re gonna hear me roaaaaaar!’ of ‘If I was a rich girl, na na na na’.

Veritas 7

 

Stap 2: Be prepared

Leg al eens je patches zoals je ze zou willen hebben. Zo krijg je een idee van de beschikbare plaats en hoe het eruit zal zien. Neem eventueel een foto, zodat je de combinatie niet vergeet. Zorg dat al het water uit je strijkijzer is. Dat is heel belangrijk, want als er vocht in het strijkijzer zit, komt dat in ruzie met de lijm op de patches en dan kleeft het geheel echt niet goed. Neem zeker ook een oude theedoek (lees: handdoek waarmee je de afwas doet) en leg dit zeker tussen je patch en de strijkijzer.

Veritas 6

 

Stap 3: Strijk de patches op je item

Leg de patch op de gekozen plek, leg de theedoek erover en strijken maar! Het is best om 25 seconden lang te strijken. Laat het even afkoelen draai je kledingstuk om en strijk er opnieuw over, maar dan zonder de theedoek. Heel gemakkelijk eigenlijk! Mag je niet strijken op je stofje naar keuze? Lijm dan de patches vast met textiellijm of naai ze vast.

Ik gebruikte een aantal patches op mijn bomber jacket, maar ik wilde niet dat het over the top was. Omdat ik verzot ben op totebags, besloot ik ook daar een aantal leuk patches op te bevestigen.

Prijs patches en pins: tussen 1 en 12,95 euro

Veritas 5

 

Stap 4: Voeg er nog een aantal leuke pins aan toe

Ik vind dat de pins m’n jasje echt helemaal afmaken! Het leuke eraan is dat je af en toe eens kunt wisselen en er andere op kunt steken! Zo blijft je jasje altijd hip en trendy! Never dull!

Veritas 4

 

Stap 5: Shinen maar! Show die mooie outfit en wees trots op je unieke en originele look!

Yup, draag je outfit met trots! Ik ben echt hooked! Ik draag m’n bomber jacket nu al stiekem in huis, maar komende lente en zomer zul je me geregeld in deze beauty spotten! Het is ook zo’n gemakkelijk kledingstuk om te combineren! Op een jurkje of een broek, maakt niet uit, je maakt er telkens een nieuwe look mee.

veritas 2

 

Ik bedoel, hoe cool is die unicorn op m’n rug? Omdat ik lang haar heb, plaatste ik ‘m op m’n onderrug, zodat hij nooit weggestoken zit!

 

Zin om zelf aan de slag te gaan?

Goeie zet! In de Veritas winkels kun je een enorm groot aanbod aan patches en pins vinden! Het aanbod is ook in elke winkel een beetje verschillend, dus het is wel leuk om op zoek te gaan naar jouw persoonlijke favorieten! Geen tijd (lees: zin) om naar een winkel te gaan? Don’t worry, Veritas heeft ook een online shop, waarop je ook naar hartenlust kunt winkelen! Je eigen creatie showen? Gebruik dan zeker #customizeyourlook en #veritas!

 

Ben jij ook zo’n fan van deze trend?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.