Vandaag stel ik met heel veel trots mijn superhippe koffiebeker voor! Twee maanden geleden kocht ik deze beauty en nu vertel ik eindelijk waarom ik er zo’n fan van ben!

Hoe ben ik bij KeepCup terecht gekomen?

Toen ik een tijdje geleden weer fervent aan het Instagrammen was, zag ik plots een foto van KeepCup, een herbruikbare koffiebeker. Ik zocht het natuurlijk meteen op en het was beslist. Ik moest en zou zo’n beker hebben!

Ik meldde me aan op de nieuwsbrief en twee weken later kreeg ik een mailtje dat ik op Cybermonday -40% korting kreeg op de volledige collectie. Deze kans kon ik niet laten liggen en ik kocht eindelijk de felbegeerde KeepCup.

KeepCup1

Mix and Match!

Wat is Keepcup?

KeepCup is de eerste herbruikbare koffiebeker die de baristamaten hanteert. Dit is heel handig, want op deze manier kun je gewoon je KeepCup afgeven in je favoriete koffiebar, de barista doet het drankje in je cup en hup, je bent weer onderweg! Meestal geven koffiebars ook een kleine korting als je een herbruikbare koffiebeker meebrengt.

KeepCup is verkrijgbaar in vijf maten (XS, SiX, S, M, L) en in allerlei kleuren! Wel iets om rekening mee te houden: het is geen thermosbeker en hij houdt je koffie dus niet veel langer warm dan een gewone kartonnen beker. Je kan de KeepCup wel opwarmen in de microgolfoven.

KeepCup5

Sluitbaar bovenlid

Bestellen via keepcup.com

Bij KeepCup kun je kiezen voor bekers die al samengesteld zijn, maar je kunt ook zelf de kleurtjes samenstellen en jouw unieke KeepCup maken! Veel bedrijven zoals Lush, Oxfam en Vogue gebruiken gepersonaliseerde KeepCups. Fancy!

Ik stelde zelf mijn koffiebeker samen en ik koos voor de Medium size cup. Een medium kost 12,40 euro. Je kunt natuurlijk ook vervangonderdelen kopen en doordat er nu korting was, kocht ik er nog een Small size cup en een pale pink band bij. Dat leek me wel leuk, een beetje mix en match af en toe! De verzendkosten bedroegen ongeveer 9 euro. Maar door de korting van 40% bedroeg mijn bestelling in totaal 19,93 euro.

Ik betaal gewoonlijk altijd alles met Bancontact, maar helaas kan je bij KeepCup enkel met Visa, Mastercard en PayPal betalen. Gelukkig had ik al een PayPal-account en ik kon alsnog mijn bestelling plaatsen!

Een PayPal-account kun je heel gemakkelijk aanmaken en je kunt het zelfs linken aan je Bancontact, joepie!

Exact één week nadat ik mijn bestelling plaatste, kwam het thuis aan.

KeepCup4

Medium KeepCup / Extra onderdelen

Wat vind ik van KeepCup?

Ik vind de cup ideaal om te gebruiken als ik aan mijn bureau voor school of de blog aan het werk ben, want het houdt mijn koffie langer warm dan in een gewone kop. Ik ben ook minder bang dat ik plots koffie all over mijn laptop ga morsen (ja, ik ben nogal een kluns). Ik vind het op zich ook handig om mee te nemen naar school, maar ik vul hem dan wel iets minder, want toen ik eens enorm gehaast was en dus een sprintje deed naar school, liep de koffie helemaal over mijn handen. Het bleek dus uit de cup de komen langs het bovenlid (sad face). Nu ik de KeepCup minder vul, komt dit probleem gelukkig niet meer voor. Hoewel de KeepCup een sluitbaar bovenlid heeft, is hij niet lekvrij. Stop je KeepCup dus niet zomaar in je handtas, want dan heb je sowieso een handtas vol koffie.

Mijn portemonnee is ook heel blij, want doordat ik nu gewoon koffie van op kot kan meenemen, geef ik buiten de deur minder geld uit aan koffie. Koffieverslaafden herkennen mijn probleem vast wel!

Door deze KeepCup te gebruiken, denk ik ook wat mee aan het milieu en alle beetjes helpen, toch?


Gebruik jij ook een herbruikbare beker om koffie of thee uit te drinken?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.