Verjaardag SoG, 1 jaar

Hiep hiep hoera! SoG mocht vorige week haar eerste kaarsje uitblazen, en om dat te vieren zetten wij graag onze favoriete posts nog eens in de spotlights.

Travel: Bali – Hanne

Tempel complex 2 Bali

Het zal wellicht niemand verbazen dat mijn favoriete post ‘Travel: Bali’ is. Ik denk nog vaak aan onze fantastische reis in Bali terug, en zou er zo terug naartoe gaan. Deze post was eigenlijk bedoeld als de eerste in een reeks rond Bali. Willen jullie graag wat meer weten over één van de mooiste landen ter wereld? Laat maar weten, ik heb nog wel wat tips in petto!

Hotspot: Bar Jan Cremer – Layla

Bar Jan Cremer

Ook mijn favoriete post is er eentje van bij het prille begin. Ik schreef er dan ook in dat we er als beginnende bloggers regelmatig langs gingen -én gaan!- om een beetje te vergaderen. Het artikel waarover ik het heb, is de hotspot over Bar Jan Cremer. De gedachte alleen al aan een Vienna coffee royal doet mij watertanden, op elk moment van de dag!

Food: New York City – Floriane

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn favoriete post is Food: New York City. Ik heb een superleuke tijd gehad in The Big Apple en ik heb er bovendien zo lekker gegeten. Daarom heb ik mijn aanraders even op een rijtje gezet voor je. Ik hoop trouwens dat ik er ooit nog eens naartoe kan gaan om opnieuw mooie herinneringen op te doen!

Tattoos: Wendy’s nieuwe accessoire – Wendy

Watercolour tattoo

Ik typte ‘Wendy’ in de zoekbalk, want ja wat had ik eigenlijk allemaal geschreven in 2015? Daarbovenop ben ik nog eens supervergeetachtig, dus yay zoekbalken! Tussen al mijn OOTD’s, shoplogs en hotspots botste ik weer op deze blogpost, die ik samen met Flo maakte. Ik heb deze gekozen om alles wat eraan voorafging. Voor hetzelfde geld was ik naar huis gegaan zonder tattoo en bestond deze post niet. De watervlek had ik in een ietwat impulsieve, jaloerse bui gezet en was meteen ook mijn eerste kleurentattoo. Geen nood, ik heb er nog altijd geen spijt van :p

Hotspot: Neni Berlin – Louise

IMG_3727bew

Mijn favoriete post? Geschreven door mijzelf? Moeilijk. De hotspot NENI Berlin vind ik het leukst omdat er een zeer unieke ervaring aan vast hangt. Berlijn was een heel toffe reis! NENI bezoeken was zonder twijfel voor mij het hoogtepunt van die trip. Tijdens het schrijven van de post, leek het alsof ik terug zat te dineren met het onbeschrijfelijk uitzicht op de zoo van Berlijn. Bij het uploaden van de foto’s stond ik weer versteld van het adembenemende uitzicht en het terugdenken aan het overheerlijke eten deed me weer watertanden. NENI & The MonkeyBar staan sowieso terug op mijn planning als ik Berlijn nog eens zou bezoeken.

Hotspot: OR Espresso Bar Gent – Flo

yummyIk moest toch wel even nadenken wat nu mijn favoriete post is. Ik ben namelijk wel trots op meerdere posts die ik geschreven heb, niet omdat ze veel succes hadden maar omdat ik ze persoonlijk erg leuk vind! Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor mijn all time favorite: OR espresso bar. Voor mij blijft het de place to be voor koffie in Gent. Ik kom er gewoon helemaal tot rust 🙂 OR deelde deze post ook en stuurde een erg lief berichtje, wat ik natuurlijk fantastisch vond. Mhmmm ik heb zin in cheesecake door de post opnieuw te lezen!

 

Wat is jullie favo post?

Kusjes,

SoG

 

Share: