droogbloemen

Voor jezelf of als cadeautje voor iemand die je liefhebt, bloemen doen het altijd goed! Laat je inspireren én opfleuren door (droog)bloemen op hun mooist 🌾🌼 Op zoek naar de mooiste eigentijdse (droog)bloemen? Wendy & Louise scheiden alvast het kaf van het koren voor jou 😉

Regio Vlaams-Brabant

Marie Martha Bloemen

Marie Martha is jouw floral happiness stop, waar je (droog)bloemen op hun mooist kan ontdekken. De Leuvense Annelien is de floriste achter de creaties.

Voor deze fleurige inspiratie kan je via e-mail contact met haar opnemen: mariemarthabloemen@gmail.com.

Regio Oost-Vlaanderen

Pressed with love & nature in Wannegem-Lede

Deze shop heeft een supertof concept! Je vindt er niet enkel droogbloemen, maar je kan ook vragen om van je boeketje een blijvend deco stuk te maken. Zo kan je haar bijvoorbeeld je bruidsboeket afgeven en gaat zij ervoor zorgen dat je er nog jaren van kan nagenieten in de vorm van een kader. Ik ben grote fan!

LOTS of flower art in Erpe-Mere

Deze winkel verkoopt niet enkel droogbloemen, maar ook allerlei andere toffe plantjes, maar ook voor mooie bloempotjes kan je hier terecht. Ik heb hier al een paar keer prachtige flower hoops, ofte bloemenhoepels, gespot!

Regio West-Vlaanderen

Damme Florals in Gits

Ik (Wendy) heb hier nog niets gekocht, maar ben echt een fan van hun gedroogde boeketjes! Daarnaast vind je ook fancy vaasjes en trending twisted candles!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gedroogde Bloemen & Home Deco (@damme.florals)

Tabula Rosa in Menen

Hier vind je de prachtigste droogbloem boeketjes! Ze hebben een fysieke winkel in Menen, maar je kan ook online een bloemenabonnement bestellen. Elke eerste zaterdag kan je de boeketjes laten leveren in regio Menen, Kortrijk & Roeselare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tabularosa (@tabularosa__)

Enkel webshop

Flannel

Deze shop bevindt zich in Mechelen, maar heeft geen fysieke winkel. Alles is dus op de website van Flannel te doen. Daar vind je de mooiste droogboeketten, bloemenkransen, bloemenkronen, DIY paketten,… Ik ben grote fan van hun boeketjes gericht op de sterrenbeelden. Is er iemand jarig en kan je maar moeilijk kiezen? Zoek uit welke horoscoop de jarige heeft en voila, het boeketje is gekozen. Daarnaast kan je hier ook terecht voor trouwboeketten.


Nog meer lezen over Belgische shops of plantjes?

Wendy & Louise

Share: