cadeau

De feestelijkheden die met het eindejaar gepaard gaan brengen soms wat cadeaustress. Want een cadeau kopen voor mannen vinden veel vrouwen zowat het moeilijkst op aarde. Jij hebt geen idee wat je je vriend of je broer moet geven, of je hebt geen idee meer welk origineel cadeau je aan je schoonvader of die ene nonkel kan geven? No panic. Laat me je helpen om het perfecte cadeau te vinden.

 

Als ik een cadeau koop voor een man grijp ik al snel naar zijn favoriete drank of een cadeaubon maar daarvoor kan je beter mijn blogpost ‘cadeautips: 6x drinks‘ lezen. Vandaag wil ik jullie wat alternatieven voorstellen, die ik zelf ook al eens heb gegeven aan mijn vriend.

Atelier Rebul – Wood eau de parfum

Ook mannen houden van lekkere geurtjes! En uiteraard is er niets zo sexy als je vriend die het juiste parfum draagt. Ik kocht bij de opening van Atelier Rebul een flesje Wood eau de parfum voor slechts 40 euro. De houtachtige geur is een persoonlijke favoriet. Je kunt de blend van sandelhout, cedar en patchouli vinden in de Gentse winkel in de Veldstraat.

Atelier Rebul

 

Happy Socks

Sokken als cadeautje? Dat klinkt misschien een beetje saai en typisch, maar niet als je voor Happy Socks kiest. Deze vrolijke sokken in een leuke geschenkverpakking zijn echt een origineel cadeau voor Kerst of Nieuw. Eerst en vooral moet je je de vraag stellen: ‘Voor wie zoek ik een cadeau en wat voor iemand is hij?’

  • Een durver?
    Dan kan ik je het hele assortiment aanbevelen.
  • Een frequente sporter?
    Ik gaf vorig jaar de sportsokken ‘Athletic flash’ en hij was heel tevreden en draagt ze regelmatig. Dus alsook een aanrader! Wil je de persoon in kwestie motiveren om meer te sporten? Dan is dit uiteraard ook de ultieme hint!
  • Een papa?
    De gift box ‘2 peas in a pod’ is heel erg leuk. Ik heb deze vorig jaar gekocht en het cadeautje was een schot in de roos.

Je kunt Happy Socks kopen via de website of onder andere in de Gentse kledingwinkel Shelter (Sint-Pietersnieuwstraat).

Happy Socks

 

24 bottles

Help het Italiaans merk 24 Bottles om de planeet te bevrijden van wegwerpflessen en koop een fles voor zijn dagelijkse hydratatie voor onderweg. Drinkt de persoon in kwestie al eens graag koffie of thee? Ga dan zeker voor een thermosfles. De bottles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, de prijs varieert tussen 19,90 en 39 euro.

24bottle

Eva Beeusaert photography : www.evabeeusaert.com

McAlson

Een vriendin somde op wat ze allemaal had gekocht voor haar vriend. En de boxers van het Belgische merk McAlson stonden op het lijstje. Ik nam eens een kijkje op de website en zag uniek, stijlvol ondergoed. De boxers zijn in 9000 beschikbaar bij Winch, Outside en Belgrado. Wij hebben ze zelf nog niet geprobeerd, maar deze boxershorts zouden echt he-mels zitten.

Mc Alson

Bookman

Ik fiets elke dag met de oplaadbare Curve Lights’ van Zweedse fietsaccessoirespecialist Bookman. Ze zijn bijzonder fel en zorgen daarvoor voor extra veiligheid in het verkeer. De verkrijgbare kleuren zijn Grey/Acid Yellow, Neon Coral Pink/Dark Blue of Black/Black en de prijs is € 39. Deze handige lichtjes zijn zeker een praktisch cadeau waar iedere fietser blij mee zou zijn.

Is de persoon in kwestie toch eerder een loper? Dan kan je beter voor de ‘Clip-on Reflectors’ van Bookman gaan. Wil je hierover meer informatie over de reflectors en andere fietsgadgets, dan kan je altijd mijn blogpost ‘Fiets: Hoe maak je jezelf zichtbaar in het verkeer?’ lezen.

De reflectors worden per twee verkocht en kosten 7 euro. Good to know: via de website krijg je 10% korting als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

BookmanBookman

 

Naast bovenstaande items kan je je hem uiteraard ook een bon geven van een kledingwinkel of een etentje cadeau doen in zijn favoriete restaurant.


Heb je een beetje inspiratie kunnen opdoen? Welk cadeautje geef jij aan je favoriete mannen?

Veel shop plezier!

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise