Dringend een geschenkje nodig voor een interieur freak? Dan help ik je graag uit de nood, omdat ik er ook zelf eentje ben! Ik hou van een uitgesproken interieur, zoals je misschien wel las in de vorige interieurblogpost :p Mij doe je dus altijd plezer met iets interieur gerelateerd zoals onderstaande ideetjes!

Bloomon cadeaubon

Sinds ik alleen woon geef ik op tijd wel graag eens geld uit aan een vers boeket bloemen. Meestal ga ik die halen op de markt zondag op het Van Beverenplein. Dat is dan meestal een bosje tulpen of gerbera’s. Vooral omdat het je hele huis opfleurt, maar zo nu en dan een boeketje van Bloomon zie ik ook wel zitten! Ze toveren altijd boeketten tevoorschijn waarvan mijn flower loving ogen van gaan blinken! Met dit haal je niet alleen een levendiger huis naar boven, maar ook een stukje kunst!

Een kalender of weekplanner

Dit is perfect voor zij die werkelijk alles plannen of voor die ene die altijd de verjaardagen uit het oog verliest :p In de Fnac vind je voor ongeveer €13 heel wat kalenders in elk mogelijk thema; voor de crazy cat lady eentje van Grumpy Cat of eentje voor de hondenfanaat, chique bakken voor de auto fan en ga zo maar door! Drie keer raden welke kalender wij naar huis meenamen!

De mooiste en origineelste weekplanners vind je dan weer bij Le Chat Noir!

Een wereldkaart om te krassen

De mijne bestelde ik op Bol.com en is een deluxe versie. Het kost rond de € 30, maar zonder een kader rond. Wij kozen daarvoor omdat het in onze woonkamer hangt en het zo meteen een upgrade krijgt. Het is in een kader ook veel steviger. Door het goud past het perfect op witte muren en geeft het een mooi contrast weer. Ideaal cadeau voor vrienden of familie met een prangende reislust!

Salontafelboeken over interieur

Nooit gedacht dat ik een zwak zou hebben voor salontafelboeken. Het is ondertussen een van mijn guilty pleasures, bladeren door al die prachtige foto’s en al die inspiratie opdoen! Mijn verzameling interieurboeken groeit, maar mijn hart deed een sprongetje toen ik de THINK-reeks zag. Een plezier voor iedereen geïnteresseerd in interieurvormgeving, me dunkt!

Huisparfums of geurstokjes

The alltime favourite en misschien een beetje cliché; geurtjes voor in huis. Maar ach, ze zijn dan ook zo leuk. De enige moeilijkheid is inschatten wat de ander graag ruikt. Wil je het een beetje origineler aanpakken dan Rituals? Ga dan voor Skins Cosmetics! Ze hebben een webshop, maar als je in Gent Centrum geraakt dan kun je ook zelf gaan ruiken in hun winkel in Post Plaza 😉 Mijn favoriete merken bij de home parfums zijn Zenology en Dr. Vranjes. Bij Zenology is er zelfs een geur die naar een bibliotheek ruikt!

Oh, en voor zij die graag in bed vertoeven zijn er ook pillow sprays om je stante pede naar dromenland te sturen!

Wat ontvang jij graag van de kerstman?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be