Het is Halloween! Eindelijk lekker griezelen…?

In mijn Sharing Sunday gaf ik jullie al enige creatieve Halloween-inspiratie mee. Vandaag heb ik nog wat meer in petto.

Zoals ik al had vermeld in mijn Sharing Sunday, had ik gisteren een Halloween-feestje. De vereisten waren dat iedereen uiteraard verkleed kwam en dat iedereen iets griezellig lekker meenam (liefst zelfgemaakt). Zo gezegd, zo gedaan.

Pompoenkoekjes

Ik maakte pompoenkoekjes omdat ik ze gewoonweg super cute vond. Hoe begon ik eraan? Wel, easy fix!  Ik knipte een sjabloon uit papier zodat ze allemaal ongeveer dezelfde grootte hadden. Mijn papieren pompoen legde ik op het kruimeldeeg en snijden maar. Ieder koekjes was uniek want ik sneed iedere keer een ander gezichtje uit het deeg. Ik gebruikte eigeel om ze een bruine kleur te geven en ook om bij sommige de rozijnen vast te plakken.

img_4676

Ik liet ze ongeveer 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden.

img_4680

 

Enge heksenvingers

Nog gemakkelijker! Ik nam gewoon wat kruimeldeeg en gaf het de vorm van een vinger. Daarna duwde ik een nootje in het deeg, als vingernagel en tekende ik lijntje op twee plaatsen. En hup 15minuten de oven in op 200 graden!

Ohg ja, de stippeltjes die je ziet, zijn korreltjes vanillesuiker. Het moet natuurlijk ook nog lekker blijven ☺

img_4686

Tadada…

img_4688

 

Bloedshotjes

Welke bloedgroep heb jij? Zoals je kan zien maakte ik stickertjes met de verschillende blood types op. Op die manier kun je de verschillende drankjes onderscheiden. Voor iedere bloedgroep kun je een ander drankje voorzien. Ik opteer voor rode wijn, rode porto en cranberrysap. Bietensap is ook nog een lekkere mogelijkheid.

De grootste fles is een fles Roomer en de kleintjes hadden we toevallig thuis liggen. Ik moest wel op zoektocht naar kurkjes om de flesjes te sluiten.

img_4741small

Hieronder zie je enkele voorbeelden van shotglaasjes met bloedgroep O positief en O negatief.

img_4692

img_4695

 

Vampierentanden

Als vampier mogen natuurlijk de scherpe hoektanden niet ontbreken. Ik had dan ook een prachtig paar aangekocht…helaas heb ik ze niet kunnen uittesten omdat ik een draadje achter mijn tanden heb. Jups, ik heb een beugel gehad. Blijkbaar is de lijm waarmee je de tanden moet bevestigen zo sterk dat je het draadje kan meetrekken. Ik wou het er niet op riskeren dus liet de tanden met veel spijt links liggen.

img_4737small

OPI – Deutsche You Want Me Baby

Je hebt het misschien ondertussen al door… ik ga verkleed als vampier. Om mijn look af te maken, lakte ik mijn nagels met de intens rode kleur ‘Deutsche You Want Me Baby’ van OPI. Ik heb de kleur al een tijdje in mijn kast staan en leek me dan ook heel toepasselijk voor deze gelegenheid.

picmonkey-collage

 

Mijn look

Naast mij the party host Eva ♥

Tattoos van montattoo

 

Wat gaan jullie doen met Halloween?

 

? Have fun

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise