Dremel Multi-Tool 8220

Een groepsgesprek wordt aangemaakt met een aantal vrienden om samen een cadeau te kopen. Herkenbaar? Maar gaan we echt weer een geurkaars geven of een bon van een kledingwinkel? Misschien is een gepersonaliseerd cadeau wel de oplossing!

Er zijn duizend en één redenen om elkaar af en toe in de bloemetjes te zetten. Zeker nu in tijden van Corona, is een ‘ik-denk-aan-je-cadeau’ heel attent. Aangezien je de attentie nu enkel voor de deur kan zetten in plaats van persoonlijk af te geven, is een persoonlijk cadeau zoveel fijner. Geef toe, het is sowieso veel leuker om te geven maar ook om te krijgen. Een kaartje will do the trick as well maar voor wie nu wat meer tijd om handen heeft, heb ik enkele ideetjes om op een heel eenvoudige manier je cadeau een stuk authentieker maken.

Wat heb je nodig?

Een multi-tool

Dremel Multi-Tool 8220

Ik gebruikte de Dremel Multi-Tool 8220. Ondanks dat ik ‘m nu enkel gebruik om te graveren, zijn de toepassingen van deze multi-tool gewoonweg ontelbaar. Je kunt er namelijk mee snijden, boren, schuren, frezen, polijsten, slijpen, snijden, graveren en nog veel meer. Maar voor deze blogpost blijft het voorlopig nog bij graveren.

Dremel Multi-Tool 8220

Persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Draag altijd een veiligheidsbril
  • Bij zichtbaar stof moet je een stofmasker dragen
  • Veiligheidshandschoenen moeten worden gedragen in geval van zichtbare vonken, bijvoorbeeld bij het snijden van metaal. In andere gevallen is het dragen van handschoenen niet verplicht

Pimp je cadeauverpakking

Gebruik een fruitkist om je cadeau in af te geven of voor de deur te zetten. Zorg voor een persoonlijke touch door bijvoorbeeld een toepasselijke spreuk in de kist te graveren.

Dremel Multi-Tool 8220 cadeau

Wij kozen voor ‘Dolce Far Niente’. Het doel is dat de fruitkist vervolgens gebruikt kan worden in het interieur. Zie hieronder:

Dremel Multi-Tool 8220 cadeau

Onderleggers voor de (virtuele) apero

Tijdens de lockdown kunnen we jammer genoeg niet op café of thuis in het bijzijn van vrienden klinken. Gelukkig zijn mensen heel vindingrijk en doen ze dat nu massaal via de app ‘Houseparty’. Vandaar deze onderleggertjes als een ‘ik-denk-aan-je-cadeau’ tip.

Dremel Multi-Tool 8220 cadeau

Een leuk idee voor een vriendengroep: graveer op ieder houtschijfje een naam. Zet bij iedereen van je vrienden een setje onderleggertjes voor de deur. En maak er tijdens de apero een drankspelletje van. Na de lockdown is het nog steeds handig om te hebben voor als je vrienden langskomen, zo vergeten ze nooit welk glas van hen was.

Dremel Multi-Tool 8220 cadeau

A hug in a bottle

Ken je mensen die in quarantaine zitten door ziekte of doordat ze terug zijn van het buitenland? Bezorg hen dan lekkere en gezonde thee in een gepersonaliseerde thermofles met leuke spreuk. Hier enkele suggesties:

  • a cup of tea is like a hug
  • nothing a cup of tea can’t fix
  • have a cup of positivitea
  • tea is the finest solution
  • thank you for being my best-tea

Op de website van Dremel vind je ook nog veel zaken die als inspiratie kunnen dienen voor het personaliseren van een cadeau.

Meer lezen?

Zie ook hoe Wendy haar simpele vaas van de rommelmarkt omtoverde tot een hippe koperen vaas.

Liefs,
Louise

Disclaimer: deze blogpost bevat een samenwerking, maar dat beïnvloedt in geen geval de eerlijkheid en oprechtheid waarmee dit artikel tot stand kwam.

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise