Als een stuk of item een gevoel in je losmaakt, mag je het volgens mij kunst noemen. Dat hoeft niet duur of revolutionair te zijn. Persoonlijk houd ik van graphic art en schilderijen. Een poster van IXXI was daarom de perfecte upgrade die mijn appartementje nodig had.

IXXI + Gent = Love

IXXI

IXXI contacteerde Shades of Ghent voor een leuke samenwerking en giveaway (meer daarover later). Een blik op de website van IXXI en ik was verliefd. IXXI heeft verschillende posters die je door middel van een kliksysteem bevestigt en ophangt. Erg makkelijk en leuk om te doen, het is net een puzzel!

IXXI

Mijn vriend en ik zijn Gentenaar in hart en nieren. We zijn verzot op onze geboortestad. Het is het beste plekje op aarde en onze eeuwige thuis. Bij het browsen van de website viel ons oog meteen op een minimalistisch ontwerp van het Gentse stadsplan. De keuze was gemaakt. Ook het idee om lokale kunstenaars te steunen, is een leuk extraatje.

Lees de handleiding

IXXI

Laat ik je alvast een tip geven. Bekijk de handleiding en het introductiefilmpje. Dat deden Pieter en ik niet waardoor we een stuk langer aan het werk waren. Maar dat gaf helemaal niet, lekker puzzelen samen! Ik vond het zelfs rustgevend.

Wat kost dat?IXXI

Je kan verschillende formaten kiezen bij het bestellen van een ontwerp. Wij gingen voor 140×200 cm, dat kost €226,81. Je kan ook kleinere formaten kiezen of zelf een formaat samenstellen vanaf €39,95. Persoonlijk vind ik dat betaalbaar. Je kiest voor een statement piece in je huis, een stukje kunst ontworpen door echte designers en artiesten. Het is makkelijk samen te stellen, op te hangen en wordt aan huis geleverd. What’s not to love?

Mijn vriend en ik hebben al een idee voor een tweede IXXI. Je kan namelijk ook een eigen design naar IXXI sturen. Een poster van je hond, je allerliefste of… Keanu Reeves. Alles is mogelijk.

*Deze blogpost is een samenwerking met IXXI

Giveaway time

Op de Shades of Ghent Instagram kun je deelnemen en jouw eigen IXXI winnen!

Veel liefs,

Florence

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!