Je wil niks liever dan comfortabel sporten, toch? Sportbeha’s kunnen daar in bijdragen of net niet! Vandaag vertel ik je wat meer over de knowhow van sportbeha’s.

Ga je bewegen en veel zweten; een hevige workout in de gym dan heb je eigenlijk geen echte sportbeha nodig. Je hebt een sporttopje nodig. Je hebt geen echte steun nodig maar je borsten moeten wel vast genoeg zitten. Zo’n topje is natuurlijk veel comfortabler dan je alledaagse beha. Meeste sportbeha’s van Adidas of Nike zijn dus geen sportbeha’s voor steun. Ze claimen dat wel te zijn maar laat je nooit vangen aan labels zoals “Extreme support”. Een sportbeha om te lopen ziet er ook anders uit.

Nikesporttop

Een sportbeha om te lopen heeft een beugel voor ondersteuning en heeft ook gespen. Zo’n beha koop je best in een professionele winkel waar je hulp krijgt. Het is altijd moeilijk om zelf je de juiste maat te kiezen. Zeker als je een beginnende loper bent. Een tip die ik je alvast kan meegeven; je moet altijd een vinger tussen je huid en je sportbeha kunnen plaatsten. Moet je je vinger ertussen wringen dan zit de sportbeha te strak! Met de Shockabsorber kan je niet veel fout doen!

PicMonkey Collage

Sportbra1

xx

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!