Yves Rocher

Heb je de eerste examenweek of werkweek na de feestdagen maar moeizaam overleefd? Dan is het me-time o’clock! Tijd voor een energieboost. Vandaag geef ik jullie daarvoor enkele detox tips.

1. Maak je hoofd leeg door te sporten

Heb je een hele dag zitten werken of studeren achter een bureau? Dan is bewegen essentieel om je gedachten even te verzetten.

Ik begrijp best dat je na het werk of als blokpauze geen zin hebt om te gaan sporten. Je kunt vast een hele lijst opsommen met leukere dingen om te doen. Maar geloof me, achteraf ben je super blij.

Als motivator kan je altijd een vriend(in) zoeken of flitsende sportswear. Ik kon bijvoorbeeld niet wachten om mijn nieuwe outfit van de nieuwe lijn van Hunkemöller te dragen tijdens mijn workout. De collectie is trouwens ontworpen door niemand minder dan Doutzen Kroes.

https://www.instagram.com/p/BdkvHfagnok/?taken-by=louisedebast

 

2. Goed gehydrateerd blijven is cruciaal

Water is een onmisbare bondgenoot tijdens het sporten én tijdens het studeren of werken. Maar veel mensen vinden gewoon water maar saai. Opteer daarom voor…

Detoxwater

Stap 1: kies een mooie waterfles. Een leuke fles om je water in te doen zorgt ervoor dat je meer zin krijgt om water te drinken. En meer water drinken staat gelijk aan meer calorieën over voor je lievelingssnacks 😉
Stap 2: maak je water wat spannender. Wat dacht je bijvoorbeeld van kiwi, blauwe bes, munt en limoen toe te voegen? Dat is mijn persoonlijke favoriete combinatie, maar simpelweg wat citroen toevoegen is ook al genoeg om je dorst te lessen.
Pas op: de schil van bijna alle citrusvruchten wordt geverfd met een glansmiddel. Dit om de vruchten er aantrekkelijker uit te laten zien. Daarnaast worden de vruchten bespoten met bestrijdingsmiddelen. Bijgevolg is het belangrijk dat je de schil goed wast of ervan snijdt, voor je de vruchten in je water doet.

detox

Kruidenthee

Thee drinken is gezond en werkt bovendien ook ontspannend. Verwen jezelf daarom met een kopje kruidenthee.
Ontzie het niet om die waterkoker aan te zetten en doe het gewoon. Laat een zakje trekken in de mooiste mok die je hebt, en genieten maar.

Kruidvat-kruidenthee

 

3. Kies voor gezonde voeding

Jullie kennen het gezegde allemaal: ‘an apple a day keeps the doctor away’. En niks is minder waar, het is een prima tussendoortje. Een appel zit namelijk boordevol voedzame stoffen en bevat slechts een kleine hoeveelheid calorieën. Daarnaast stilt een appel je honger en verbetert het  je sportprestaties door het stofje het antioxidant quercetine dat je energie geeft.

De appel hieronder is een Granny Smith van het appelmerk Marlene®.

Marlene

 

4. Breng je huid weer in balans en laat ze terug stralen

Gezichtsverzorging: Louis Widmer – Micellaire Reinigingslotion

Een uitgebreid schoonheidsroutine is allemaal goed en wel maar soms moet het snel gaan. Niet veel tijd tijdens de examens of pas laat thuis na een werkdag? De gloednieuwe micellaire reinigingslotion van Louis Widmer zorgt voor de oplossing. De 3-in-1 formule zorgt ervoor dat je geen drie verschillende producten moet gebruiken, maar met één keer aanbrengen en afhalen klaar bent. De lotion haalt in één keer je make-up weg (ja, zelfs mascara!), reinigt je huid en verzorgt ze ook meteen. Laat de reinigingslotion je helpen om je reinigingsritueel snel én effectief te maken.

Ik gebruik het iedere avond en mijn bevindingen zijn bijzonder positief. Een aanrader dus!

De lotion kost €15,50 (200 ml) en is exclusief verkrijgbaar in de apotheek.

https://www.instagram.com/p/BcX2m1zA_5H/?taken-by=louisedebast

 

Gezichtsverzorging: Elixir Jeunesse van Yves Rocher

Verwen je gelaat met de producten van lijn Elixir Jeunesse van Yves Rocher. De verzorging bestaat uit serum, dagcrème en nachtcrème en hun voornaamste doel is je huid beschermen tegen luchtvervuiling. Dat doet deze verzorging door de poriën vrij te maken, waardoor de huid niet verstikt. Verder zorgt het ervoor dat de huid minder vermoeid oogt. Een wonderproductje voor tijdens deze slapeloze periode dus ?

Yves RocherYves RocherYves Rocher

Heb je een werkweek achter de rug of heb je examens?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise