Ik ben echt een sucker voor all things functional. Handige items die ook nog eens héél mooi vormgegeven zijn? Dan heb je me helemaal. Toen ik de nieuwe Linn Collectie van Brabantia zag, werd ik dan ook wild enthousiast. Het nieuwe kledingrek is ideaal om je versgewassen kledingstukken op te hangen, en passen mooi in elk interieur. Dit wasrek hoef je niet te verstoppen, maar is een echte aanvulling.

Ik kende het merk Brabantia al langer, ik kocht eerder al handige vuilnisbakken van het merk. Toen Brabantia me contacteerde met de vraag of ik de nieuwe Linn Collectie wilde uitproberen, kon ik niet anders dan ‘ja’ zeggen.

Het rek staat momenteel in onze leefruimte, maar zou ook prima in de slaapkamer kunnen.
Wie me een beetje kent weet dat ik nogal een sloddervos ben, vooral met kledij. Ik had nog niet de perfecte routine gevonden voor de kledij die ik al een keertje gedragen heb maar eigenlijk nog niet in de was hoeft. Die kledingstukken hangen dus voorlopig zo’n beetje, uh… overal. Sinds ik dit rek heb, wordt opruimen een stuk makkelijker. Hier gebruik ik namelijk de bovenste roede voor, waaraan ik deze kledingstukken ophang.

Wat heel handig is aan het rek, is dat het ook de ruimte in de hoogte benut. Ons huidige wasrek neemt heel veel plaats in omdat het nogal breed is, maar Brabantia heeft dit erg slim opgelost. Het droogrek gebruik ik voor kledingstukken die net uit de was komen. Zelf heb ik de maat ‘Small’ van het kledingrek. Het rek is net groot genoeg voor ons, aangezien we vaak de droger gebruiken. Als je graag de inhoud van een volledige wasmachine wil ophangen, kies je beter voor ‘Large’.

De nieuwe opvouwbare wasmand past perfect bij dit stijlvolle wasrek. En ’t zit ‘m in de kleine dingen, want deze minimalistische aluminium kleerhangers (verkrijgbaar in zwart of zilver) zijn niet alleen erg mooi, ze zijn er ook voor gemaakt om in je kleding te vouwen. Zo rekken ze je kledij niet uit. Daarnaast zorgen de handige inkepingen ervoor dat zelfs kledingstukken met fijne bandjes goed blijven hangen. Mooi meegenomen!

Zoals je kan lezen, ben ik heel erg enthousiast over deze mooie collectie. Het witte kledingrek past perfect in ons interieur, is heel erg stijlvol én kwalitatief en gewoon oh zo handig. Uiteraard is dit kledingrek niet het allergoedkoopste, maar aangezien het echt een mooi stuk is voor in je interieur vind ik het zeker z’n prijs waard. Wij wonen in een klein appartement waar bergruimte erg beperkt is. Dat we het kledingrek gewoon kunnen laten staan zonder dat het uit de toon valt in ons interieur, is voor mij echt een meerwaarde.

Het kledingrek is verkrijgbaar in wit of zwart, en in twee maten (Small en Large).
Prijzen voor het kledingrek starten vanaf €129, de opvouwbare wasmand kost €21,95. Een set van 4 kledinghangers kost €12,95.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Brabantia.

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.