Yupppp, het is kerst!! It’s Christmas, babes! Eindelijk! Ik heb hier al zolang zin in! De kerstboom staat er, het menu voor morgenavond is samengesteld en de cadeautjes liggen onder de kerstboom… Ohneen wacht, cadeautjes??? Shit shit shit, totaal vergeten! Zoek je dus nog snel een cadeautje? Dan weet ik raad. Hieronder lijstte ik mijn favoriete winkels in Gent op die op 24 december sowieso open zijn tot 16 uur. Kerstshoppen maar!

Lush

Shades of Ghent loveeeeees Lush! Da’s eigenlijk nog een understatement. Wij leven er gewoon voor. Met iets van Lush doe je eigenlijk alle vrouwen plezier! Bij Lush kun je terecht voor heerlijk geurende bathbombs, zeepjes, make up, skincare en nog zoveel meer! Wat je ook zoekt, bij Lush zul je het vinden (en zul je nog met 1 000 dingen thuiskomen waarvan je zei dat je ze niet ging kopen!)

c3-2

Langemunt 1

 

Ici Paris XL

Ici Paris XL is het parfum walhalla voor hem en haar. Tijdens de feestdagen koop je er voordelige giftsets voor je gezelschap of heel misschien voor jezelf, oeps! Cadeautip voor de beautylover: op de Korenmarkt kun je er Urban Decay kopen, yay! Vraag er ook zeker een klantenkaart, want zo spaar je puntjes en krijg je extra leuke aanbiedingen!

c4-2

Korenmarkt 3, Gent

 

Bos Bloemen

Eva Bos richtte deze fantastische geurende winkel op! Ik ging er binnen en ik was meteen een boeketje voor mijn mama aan het samenstellen! Helaas had ik die bewuste dag lang les en ik wilde de bloemen niet mishandelen door ze een hele dag in de droogte te laten staan. Met een boeketje van Bos Bloemen maak je je vriendin, mama, tante, meter en oma dolgelukkig! Dat weet ik zeker!

c2-2

Vlaanderenstraat 64, Gent

 

Chocolaterie Luc Van Hoorebeke

Chocolate cravings? De mijne stil ik met de heerlijke pralines van bij Chocolatier Luc Van Hoorebeke! De pralines worden ter plaatse gemaakt en jij kan het gewoon live zien. Hoe cool is dat? De liefde gaat door de maag en daardoor maak je iemand wel erg gelukkig met pralines.

c1-2

Sint-Baafsplein 15, Gent 

 

Veldstraat

Je kent de Veldstraat ongetwijfeld! Hier vind je filialen van alle grote winkelketens. Kledij, accessoires, chocolade, muziek, boeken,… De mogelijkheden zijn oneindig! Weet je echt niet wat je kunt kopen? Kies dan voor een leuke cadeaubon! Daar scoor je sowieso mee! Mijn favoriete winkels in de Veldstraat? The Body Shop, Galeria Inno, & Other Stories en Fnac.

c5-2

 

Nog gift inspo nodig? Lees dan zeker Louise’s post!

 

Merry Christmas!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.