Black & Decker pet

Voor zij met een liefde voor dieren; stop met wat je bezig bent en laat je even afleiden! Als dierenliefhebber kon ik het niet laten om een blogpost met mijn all time furry favourites op te lijsten. So here we go!

Instagrammar

Deze reeks boeken zag je waarschijnlijk al eerder verschijnen in een andere blogpost van mij. Ik ben echt dol op deze boekjes en spaar nog duchtig verder tot wanneer ik ze allemaal heb! Ik zag dat er weer wat nieuwe versies zijn bijgekomen zoals Love, Cute, Unicorn, en nog enkele andere. #allwishlisted

Instagrammar books Instagrammar books Instagrammar books

Dogs & Drinks in Gent

Na een kattencafé vond ook een hondencafé de weg naar Gent! Het noemt Dogs & Drinks en ook daar kun je net zoals in het kattencafé de viervoeters adopteren.

 

Pollo, onze eerste hond

Daarnaast heb ik fantastisch nieuws, want onze allereerste hond is een feit! Hij noemde Apollo, maar wij doopten hem Pollo. Jaja, kieken in het Spaans :p Hij is een Berner Sennenhond en komt uit het dierenasiel. Het is een grote hond, soms wat wild en de eerste weken waren onstuimig, maar ik zou hem niet meer kunnen missen! Denk jij er ook aan een harige viervoeter te adopteren? Doen! Mijn tip? Vraag zeker of een proefperiode mogelijk is, om in te schatten of hij ook in de praktijk bij jou past. Wij hebben drie katten dus het was voor ons superbelangrijk dat de hond ons katten geen kwaad zou doen. Na een ietwat lastige kennismaking komen ze nu wel overeen en doen ze zelfs soms neuzeke-neuzeke 😉 Heb dus ook vooral geduld als je eentje uit het dierenasiel haalt.

Berner Sennenhond Pollo

An epic mess

Wat we veel te horen krijgen als mensen te weten komen dat we drie katten én een hond hebben: “Oei, en al dat haar?”. We hebben al ongeveer vier jaar katten dus we wisten al wat het is om hier en daar rondvliegend verloren vacht te hebben. Wij moeten inderdaad al eens een keertje meer stofzuigen dan de gemiddelde zonder een dier, maar dat heb je er wel voor over! Ook hoef je er zeker niet al je vrije tijd aan te wijden om je huis proper te houden. Ik mocht de BLACK+DECKER 2 in 1 pet stick vacuum testen en jep dat heb je goed, een snoerloze steelstofzuiger speciaal voor dierenliefhebbers. Op een wip ga je er snel eens mee door je huis en zuig je al het haar probleemloos op. Je kunt het ook omvormen tot kruimeldief speciaal om het haar van sofa’s, kussens,… weg te krijgen.

Hiermee stofzuigen we veel sneller en het neemt minder tijd in beslag dan met onze andere stofzuiger. Huisdieren betekenen dus niet standaard dat je een slaaf van je huishouden wordt! Je hebt gewoon het juiste gereedschap nodig 😉

Black & Decker pet BLACK+DECKER PET

A touch of wild in je interieur

Hou je er net zoals mij ook van om hier en daar ook dieren in je interieur te integreren? Wat denk je dan van deze DIY? Ga naar de kringloopwinkel of duik in je oude speelgoedkoffer bij je ouders (ik deed het laatste :p), op zoek naar speelgoeddiertjes. Maak ze proper met water en ook ontvetter. Zéker met ontvetter, want anders kan de verf niet hechten. Ik luisterde niet naar Brams tip en gebruikte geen ontvetter. Uitkomst: ze voelen plakkerig aan en de verf blijft aan je vingers hangen als je het vastneemt. De laatste stap is ze in een leuk kleurtje te spuiten. Leg daarna de diertjes op een stapel boeken of geef ze een tof plaatsje in je terrarium naast je plantje.

diy interior

Ben jij ook wild van dieren?

Xje

Wendy

 

*Disclaimer: dit is voor een klein deel een gesponsorde post, maar de woorden en de mening zijn 100% van mijzelf.

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be