Mijn WoW wordt deze keer vervangen door een heel maandoverzicht. April was zooo druk dat ik jullie meerdere highlights wou meedelen 😉 3, 2,1 on y va!

Verjaardag Gast - Julie's House cupcakesIn april verjaar ik, maar ook Bram verjaart in deze maand! Op 6 april ging mijn 25ste levensjaar van start en Bram gaat zelfs al richting tram 3, hehehe. Ik vierde dat door eens goed te gaan eten samen met vriendinnen in restaurant Gast. Ze hebben een speciale kaart en ze doen aan food sharing, maar wat we namen was wel lekker! Voor mijn vrienden uit Aalst organiseerde ik een zondagse taartnamiddag met spelletjes. Natuurlijk horen bij verjaardagen ook cadeau’s en daarbij zat ook het schattige juwelen schaaltje van The Aristocats.

Ik dacht ook aan Brams verjaardag. Voor hem organiseerde ik stiekem een ontbijt in de zaak waar we vroeger onze tweede date hadden en daarop volgde 3 uur lang wellnessen.

Trotse meter

Een paar dagen na mijn verjaardag kwam er nog iemand hallo zeggen, namelijk mijn metekindje. Mijn zus beviel van een kleine schattigaard en voor het eerst mag ik mezelf meter noemen! Het zal je niet verbazen dat ik toch wel een traantje liet toen ik het kleine wondertje zag.

Schattige baby

 

Ook de bloggerevents konden niet uitblijven! Louise en ik ontdekten in Brussel de nieuwe haarproducten van L’oréal. Niet alleen de haarproducten trokken ons aan die nacht, maar ook hun prachtige plantenmuur. Instaworthy background: CHECK!
L'oréal event

Collect memories, not things!

Ja hoor, ook dit jaar deed Shades of Ghent mee aan de press days. We begonnen in de voormiddag en eindigden ’s avonds, weliswaar met twee vermoeide voeten. Op de press days doen vele PR-bureau’s een soort van opendeurdag voor bloggers en de pers. Zo ontdek je de merken waar ze mee samenwerken, maar kun je ook eens een persoonlijk babbeltje met hen slaan.

ootd pressdays

pressdays 2018Sanba Antwerpen

Bij thuiskomst lag er nog een fijne verrassing te wachten: ROZE CHOCOLADE <3 En nu denk je misschien okéééé, en dan? Met kleurstoffen krijg je elke kleur, maar deze roze kleur is echt door cacao bonen zelf. En eerlijk, het smaakt ook wel lekker!

Op huizenjacht!

Een paar maanden geleden gingen we op zoek naar een plekje uit het stad en meer in het groen. Na een heuse huizenzoektocht, tegenslag en het doorhakken van knopen ziet het er naar uit dat we eindelijk een nieuwe woonst vonden. Maar daar vertel ik jullie wel nog meer over eens het allemaal rond is! Bereid jullie maar al voor op een nieuwe portie interieur blogposts 😉

Huis

En oh, vanaf deze maand doe ik naast de social media van Panos, ook die van Tarte à Moi. Dus volgen maar :p

Misschien snap je nu beter waarom ik er deze keer een maandoverzicht over wou maken. De laatste tijd heeft mijn leven niet stilgestaan. Zoveel exciting stuff bij elkaar maakt het allemaal superdruk. Echt, ik kan wel huilen als ik weer maar eens die verhuisdozen zie staan, maar uiteindelijk ben ik zo blij met de vooruitzichten. Ja, op dit moment kun je mij een gelukkige vrouw noemen 😉

Note to bae: die hond zou het nog completer maken.

Hebben jullie ook een aantal grote veranderingen in je leven? Wat maakt jullie zo gelukkig?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be