Hallo allemaal!

Fantastisch om te zien hoe massaal de eerste post gelezen en gedeeld werd. Overal waar ik kom alleen maar positieve reacties! Jullie enthousiasme heeft me door enkele moeilijke momenten gesleept deze week. Dankje!

Om snel vooruitgang te boeken vloog ik er meteen in deze week. Voor € 22,90 bestelde ik online de 5-daagse minikuur van Weight Care.
1 doos, 20 zakjes, 5 dagen voedsel.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Weight Care maaltijdvervangers

Gemiddeld krijg je met het ontbijt, de lunch, het tussendoortje, avondmaaltijd en dessert zo’n 802kCal binnen. Dokter Internet vertelt mij dat ik dagelijks toch zo’n 2700 kilocalorieën moet innemen. We kunnen dus spreken van een crashdieet. Mijn verwachtingen waren vooral honger en kunstmatige maaltijden.

Je lichaam merkt al snel dat je niet genoeg koolhydraten (suikers) inneemt en moet dan je vetreserves aanspreken om energie op te wekken. Onze muffintops en bierbuikjes zijn eigenlijk het plan B als ons lichaam niet alle brandstof uit onze voeding kan halen. Combineer dit met sport en je bent aan het afvallen. Simpel toch? 😉

Weigh Care maaltijdvervangers

 

Zijn die maaltijden lekker? Soms. Heb ik honger gehad? JA. Zou ik het aanraden? Dat zeker.
Het pakket geeft je namelijk de mogelijkheid om zonder nadenken, zonder koken en in een minimum van tijd te diëten.

 

 

In het algemeen smaken de maaltijden zeer kunstmatig. De shake die je drinkt als ontbijt is wel echt lekker en kan je door de voormiddag loodsen zonder honger. Ik heb een extra doos van dat shakepoeder aangekocht voor € 15 want dat ga ik blijven doen. Na dag 1 heb ik wel beslist om tussen elke zakjesmaaltijd een stuk fruit te eten, omdat de honger te groot werd.

 

 

Naast mijn zakjesmaaltijden verving ik Cola  door spuitwater, dronk ik mijn koffie zonder suiker en koesterde ik elk stuk fruit.

Ik wou vandaag zeker resultaat zien, dus er stond ook 3 keer sport op het menu.
Fitness op maandag en donderdag, zwemmen op woensdag.

Het zwaarste moment van de week:
Met mijn maaltijdreep in de hand toekijken hoe mijn collega een dampend pak friet met tartaar binnenspeelde.

Het leukste moment van de week:
Zaterdagavond voor de eerste keer een echte maaltijd en een biertje in ons stamcafé “Kudu Lodge”.

 

 

Heeft het allemaal iets uitgehaald? Dat zie je hieronder!

 

WEEK 2 Progress

WEEK 2: 75,1kg [ -2,9kg] 15% vet [-4% vet] Taille 91cm [-7cm]

Ik ben vooral tevreden dat mijn taille al 7cm verloren is!

Ik lees jullie reacties en tips graag hieronder ;)! Laat zeker een berichtje na, want jullie mening is zeker een hulp voor mij. Vanaf vandaag begin ik een ‘normaal dieet’, geen zakjes meer dus! lees er alles over volgende MANday! Ook ga ik gemiddeld 12 pillen per dag slikken. Druhhhs!
Tot de volgende!

Bram

Share:
Gastblogger Bram
Written by Gastblogger Bram
Ik ben een 25-jarige werfleider uit Gent en de vriend van Wendy, één van de vaste blogsters op SoG. Als gastblogger doe ik mijn verhaal over mijn poging naar het "perfecte lijf". Ik geef jullie mijn ervaringen, tips en vertel jullie wat wel en niet werkte bij mij.