Nog een laatste blik naar achter! Elk jaar kijk ik terug en zie ik wat ik NIET heb gedaan/gezien/gelezen/geschreven. Deze keer pak ik het anders aan. Ik maak een lijstje van mijn persoonlijke favorieten van 2018. Zie het een beetje als een award uitreiking 😉

The best of 2018

Favoriete film van 2018

BlacKKKlansman

Regisseur Spike Lee is terug van weggeweest met de verfilming van autobiografie Black Klansman van Ron Stallworth. We volgen afro Amerikaanse agent Ron Stallworth die op uitzonderlijke manier inflitreert in de KKK. Een racistische organisatie (die kerels met hun witte puntmutsen) die aan populariteit wint. De film toont een stukje belangrijke geschiedenis, bevat een beetje humor, toffe muziek en scenes maar raakte bij mij een gevoelige snaar. Toch zeker het einde. Ik ging deze in de cinema zien en het was oorverdovend stil op het einde (en natuurlijk liet ik een traan want zo ben ik wel). Zien, je gaat hier geen spijt van hebben.

Beste serie van 2018

Haunting of Hill house

@Netflix

Hier heb ik ontzettend lang over getwijfeld en gediscussieerd met mijn wederhelft (hij is niet akkoord). Brooklyn Nine Nine, Sharp Objects.. Zo’n goede series allemaal. Maar voor mij persoonlijk was Haunting of Hill house echt een schot in de roos. Voor een uitgebreide uitleg en meer aanraders kun je deze blogpost lezen.

Favoriete liedje

Thank u, next – Ariana Grande

Of dit ECHT mijn favoriete nummer was van 2018 kan ik moeilijk zeggen. Volgens spotify is het SAD! van XXXtentacion. Maar er is iets aan het onvermoeide optimisme van Ariana Grande en Thank u, next dat gewoon blijft hangen.

Beste (muzikale) ontdekking

Anderson .Paak

Ik had wel eens van Anderson Paak gehoord. Vond het wel goed, maar het is pas sinds het nummer Tints met Kendrick Lamar dat mijn volledige interesse werd gewekt. Ik luisterde zijn laatste album en werd verliefd op het nummer Anywhere met Snoop Dogg. Hij heeft er een nieuwe fan bij. 😉

Favoriete boek

Norwegian Wood – Murakami

Deze was makkelijk. Er was één boek die mijn adem ontnam, die me ontroerde en nog steeds nazindert. Een verhaal over mentale groeipijnen, onmogelijke liefde, seks en doorzettingsvermogen. Niet voor iedereen, maar wel voor mij.

Beste aankoop

Tripje Rotterdam

Mijn vriend en ik hadden een turbulente zomer en toch. Dit zomers tripje steekt er voor mij uit. Ik boekte een romantisch weekendje naar Rotterdam in hotel CitizenM. Het was een cadeautje van mij aan hem om ons 1-jarig samenzijn te vieren. Zeker het hotel was ongelofelijk. Net een futuristische box vol coole gadgets. Echt een aanrader. Ook Rotterdamstad met zijn leuke winkeltjestoffe koffiebars en restaurantjes kon ons bekoren.

levendig Rotterdam

Leukste reis

Barcelona met de girls

Als ik de duizenden foto’s zie van dit tripje is de glimlach niet van mijn gezicht weg te krijgen. Ik heb zo genoten van onze reis naar Barcelona. Zon, zee, strand, stad, eten en dat met mijn beste maatjes. Puur genieten (en ook wel discussies over waar we gaan eten). Een topherinnering nu al.

Beste ik-heb-buikpijn-van-het-lachen-moment

De Kraakfabriek

Ook hier heb ik geen seconde over getwijfeld. Ik deed met mijn PR-collega’s een Escape Room in Antwerpen. Meer bepaald de Kraakfabriek. Een echte aanrader. Mijn collega’s en mezelf kraakten niet enkel het mysterie, we konden ook niet stoppen met lachen. Ik heb me zo goed geamuseerd dat ik gewoon heel de avond buikpijn had. Topmoment.

Persoonlijke prestatie

Ja.. hier moest ik eventjes over nadenken. Wat heb ik bereikt? Niet veel denk ik altijd. Maar eigenlijk moet ik niet zo ver kijken om deze vraag te beantwoorden. 40 kilometer ver om exact te zijn. Mijn job als PR-chick / copywriter / social media maiden bij King George is voor mij erg belangrijk. Ik ben trots op deze job, ik ben trots dat ik de schakel ben tussen mijn klanten, die ik persoonlijk ken en achter sta, en de meest creatieve journalisten die Vlaanderen kent. En waar ik ook mijn creativiteit en ambitie kwijt kan. Dat doe ik elke dag opnieuw en dat bereik ik elke dag opnieuw.

Een fijn 2019 gewenst!

De liefste groetjes,

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!