Uzuma

Hi allemaal! Het is intussen weer een tijdje geleden dat ik nog een sharing Sunday vol nieuwigheden met jullie heb gedeeld. But I’m back en ik wens jullie veel leesplezier.

Food

Recept: flower popsicles van Baileys Almande

Baileys bracht een vegan variant op basis van amandelmelk op de markt. Almande is op basis van amandelmelk in plaats van room. Het nieuwe drankje behoudt wel dezelfde romige textuur door de combinatie van zoete amandelolie, amandelextract, rietsuiker, water en vanille. Wat wil zeggen dat de nieuwe Almande niet alleen 100% vegan, maar ook volledig lactose- en glutenvrij is.

Dit heb je nodig voor 2 flower popsicles:

  • 40 gram vers fruit (aardbeien, blauwe bessen, mango)
  • 50 ml Baileys Almande Liquor
  • 50 ml Soya Vanille Yoghurt
  • Sap van een halve limoen

Zo maakte ik de homemade likeurijsjes met vers fruit!:

  • Snijd het fruit in kleine stukjes
  • Voeg het fruit, de yoghurt, Baileys en het sap van de halve limoen samen en meng door elkaar
  • Plaats de ijsstokjes in het midden van de vormpjes en vul ze met het ijsmengsel
  • Zet het voor 1 nachtje in de vriezer en de volgende dag kun je als een bloemetje genieten van deze heerlijke romige likeurijsjes

Nog meer receptjes vind je hier.

Baileys Almande

 

Review

Hanne en ik mochten een tijdje geleden een kuur testen van Uzuma. Lees onze volledige review binnenkort. Indien jullie al specifieke vragen hebben, mag je ze zeker achterlaten onderaan deze blogpost.

 

Shop

New in: Noughty – to the rescue intense moisture treatment

Sindskort test ik de haarproducten van Noughty, een nieuw haar verzorgingsmerk uit de UK waarvan de producten uit 97% natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten bestaat. Van de 9 verzorgingslijnen gebruik ik de producten voor droog en beschadigd haar.  Bovendien zijn de producten zeer budgetproof en verkrijgbaar bij de DI winkels.

Noughty - to the rescue intense moisture treatmentNoughty - to the rescue intense moisture treatment

 

To Watch

Gifted

Deze prachtige en ontroerende film van regisseur Marc Webb wist mij meteen te bekoren. Het drama vertelt het verhaal van een 7-jarig hoogbegaafd kind en haar nonkel Frank. De rollen werden vertolkt door Chris Evans en jonge Mckenna Grace. Het meisje zet in mijn ogen een top prestatie neer en is daarom net als haar personage een wonderkind.

Soit, ik ga nog niet teveel verklappen maar ik garandeer je het is de moeite waard om op je watchlist te plaatsen. Maar wees gewaarschuwd ik heb wel wat traantjes gelaten.

& Ben je ook een catlady net zoals mij? Dan zitten er voor jou zeker leuke momenten in.

Gifted

 

Shameless Maya

Ik ben niet heel erg actief op Youtube maar de video’s van Shameless Maya weten me iedere keer te boeien. Tech talk, beauty en real chit chat. She has it all.

Onderstaande video vind ik persoonlijk heel herkenbaar en daarom deel ik het graag met jullie.


Fijn weekend!

 

Lou

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise