Vorige donderdag ging ik samen met én dankzij Wendy naar de Belmodo party! Er waait een heel nieuwe wind door Belmodo, wat de perfecte aanleiding bleek voor een exclusief feest om ‘Belmodo 2.0’ voor te stellen. Wendy won een wedstrijd waardoor ze op de guestlist belandde en ik was natuurlijk helemaal vereerd om haar plus one te zijn.

Ik vond het zo fijn om eens zo’n ‘exclusiever’ feestje mee te maken, dat ik besloot om er een (foto)postje over te schrijven.

We spraken af in de inkomhal van Gent Sint-Pieters, vanwaar we met een shuttledienst naar de party zouden worden gevoerd. We waren wat aan het zoeken waar we precies zouden opgehaald worden, toen Wendy droog vermeldde dat we moesten uitkijken naar Land Rovers… LAND ROVERS? Daar wou ik al zo lang eens mee meerijden! Mijn avond was eigenlijk al geslaagd, ik kon weer naar huis. Nee mopje, het beste moest natuurlijk nog komen.

Belmodo party

Want wat was de locatie mooooooi <3. Wendy had gelijk de trouwlocatie van haar dromen ontdekt. Dat de kerk waarschijnlijk al lang ontwijd was, interesseerde haar weinig.

ALTAR Gent

ALTAR Gent

Jup, het event vond plaats in een (voormalige) kerk. Helemaal geweldig! De biechtplaatsjes werden voor de gelegenheid omgetoverd tot selfie booths.

DSC_0041

… en het altaar,euh ja… God is a dj, zeker?

DSC_0037Wendy zag er naar gewoonte megafancy uit!

DSC_0047

(Ik deed ook mijn best, haha)

Belmodo partyBelmodo party

Honger of dorst hebben we niet gehad. De hele avond passeerden er plateaus met jummie pasta’s!

DSC_0027

Wendy waagde zich aan een cocktail van Pimm’s. We kenden het drankje nog niet, en het viel ook niet helemaal in de smaak…

DSC_0054

Aan het einde van de avond kregen we ook een goodiebag mee. Altijd zo leuk!

DSC_0052

De euforie was helemaal compleet toen we -op terugweg, in de Land Rover- dit tasje ontdekten.

DSC_0050

… met deze mascara erin. Altijd handig! YEEEEES! Misschien binnenkort een kleine review…?

Verder vonden we ook een leuk notitieboekje van Pimm’s, de Feeling, een kussensloop,… Precies allemaal mini-cadeautjes :D.


Helemaal blij, moe en voldaan de trein op, terug naar Deinze. Maar eerst nog eens het prachtige Gent Sint-Pieters aanschouwen. Geslaagde avond!

x Layla

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla