Hello iedereen! Deze week deel ik nog eens mijn nieuwtjes. Heerlijke gedachte dat het weekend morgen nog niet gepasseerd is! Een extra dagje uitslapen, dus. Én genoeg tijd om nieuwe dingen te ontdekken. Misschien help ik je daarmee op weg!

Hotspot

FETCH

Deze hotspot deelden wij deze week al met elkaar. Veel artikels hebben het over de nieuwe place to be. Knal in het centrum van Gent dan nog! Het belooft op en top vers te zijn en je kunt er ook terecht voor apero. Louise ging er al langs en eens we wat meer geproefd hebben, komt er vast en zeker een postje aan.

 

Recept

Gebakken zalm met rijst en wokgroenten

Bron: een.be

 

Dit receptje van Jeroen Meus maakte ik afgelopen week op kot. Ik verving de limoenrijst wel door gewone rijst. Een kant-en-klaar zakje met voorgesneden wokgroenten uit bijvoorbeeld Delhaize of Albert Heijn, maakt het echt supereasy!

 

New in

image

Yay, zoiets zocht ik al zo lang! Het past precies bij alles en is volgens mij ideaal voor het tussenseizoen. Heel blij mee 🙂

Want

 

collage schoenen

Miss Selfridge & Tamaris – via zalando.be

Ik ben zo toe aan nieuwe zomerschoenen. Dit zijn de kanshebbers! Hoe dan ook worden het simpele sandaaltjes, liefst met iets dikkere bandjes.

 

Instagram

Bron: Instagram Paul Fuentes

Bron: Instagram Paul Fuentes

Over deze designer las ik dit weekend in De Morgen. Op zijn Instagrampagina verschijnen geen interieur- of foodposts, maar dit soort gekke creaties.

 

Travel

Kroatië

Zoals elke zomer eigenlijk, waren we op zoek naar een low-budgetvakantie die cultuur combineert met natuur én pure ontspanning. Na heel wat googlen lijken we nu wel de juiste bestemming gevonden te hebben: de eilanden in de Kvarnerbaai in Kroatië! Er zijn wel zodanig veel eilandjes en leuke plekjes, dat het nog zoeken wordt naar de perfecte route en verblijfplaatsen. Tips?

Bron: thomascook.be


Geniet nog van jullie verlengde weekend!

 

x Layla

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla