Ik ben terug van weggeweest! Sorry! Ik had het zo druk met m’n examens! Maar eind goed, al goed! Ik heb twee herexamens, maar ach! Da’s niet erg! Opeens komt m’n graduation zo dichtbij en ik ben zo aan het twijfelen want ik dan überhaupt met mijn leven wil gaan doen! Help! Oké, hier komt de nieuwste Sharing Sunday! Ben je er klaar voor? ’t is nogal wat!

 

Hotspot

Marijn Coertjens

Goed nieuws voor de lekkerbekken onder ons! Op 16 februari opent Marijn Coertjens zijn eerste winkel, in GENT! Deze chocolatier heeft al heel wat accomplishments op zijn palmares staan! Wendy en ik mochten eerder deze week al eens gaan kijken hoe pralines nu eigenlijk gemaakt worden en laat me eerlijk zijn, mijn liefde voor chocolade is nu nog zoveel groter geworden! Marijn en Christa, hou je vast aan de takken van de bomen, want op 16 februari kom ik jullie winkel plunderen!

 

New in

Sisley

Onlangs mochten we naar de voorstelling van Sisley’s nieuwste producten! Dat is altijd een leuke bedoening en ik was zo benieuwd! Er zijn zoveel nieuwe, leuke items, waaronder het nieuwste parfum, dat gewoon heerlijk ruikt! Maar er zijn ook een heleboel nieuwe cosmetica producten, waaronder blush sticks en kwasten. Ik heb een highlighter en een powder brush, wat voor mij persoonlijk meer een multi tasker is.

Sharing Sunday-2

 

Juliette & Jules

Juliette & Jules is een op en top Belgisch merk én alles wordt handgemaakt door de lieve Linde. Ze richtte het merk in 2013 op, nadat ze nergens geschikte en betaalbare geschenkjes vond. Oplossing? Zelf aan de slag gaan en creaties maken! Juliette & Jules is trouwens een eerbetoon aan Linde’s grootouders, hoe lief is dat? Juliette & Jules verkoopt items voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt er dus terecht voor zowel manchetknopen, juwelen als slabbetjes. Ik heb een paar oorringen en ik draag ze all the time, want ze hebben zo’n vintage look waar ik enorm van hou!

Sharing Sunday-1

Zou je ook graag een paar van die mooie oorringen willen? Hou dan zeker onze Instagram en Facebook in de gaten!

 

To read

Book Depository

Gohja, ik heb eigenlijk totaal geen boeken nodig! De tijd om te lezen ontbreekt me ook te vaak. Die mannekes op Artevelde matten ons nogal af met die duizend taken. Toch kocht ik weer twee boeken bij Book Depository. Mijn favoriete online book store. De verzending is er altijd gratis, awesomeeeee! Reviews over de boeken, lezen jullie binnenkort op Shades of Ghent.

 

To watch

Hoera! Er zijn weer een heleboel nieuwe films in de bioscoop!

La La Land

Samen met broer en mama ging ik naar deze eigentijdse musical kijken! Ik ga er niet over uitbreiden, want Hanne had er al eens over in onze vorige Sharing Sunday. Ik vind het gewoon een wijze film! Wist je trouwens dat Whiplash van dezelfde maker is? Da’s ook echt een geniale film!

 

Fifty Shades Darker

Ja, meisjes! De nieuwe Fifty Shades is uit! Ik ging er vrijdagavond naar gaan kijken met een vriendin en het was zó goed! Allez, het meeste toch! Een aantal scènes waren er zwaar over, maar dat had ook wel iets. Die Jamie Dornan is nog steeds mighty fine. Of zou ik zelfs durven stellen dat hij nog finer geworden is? Yummy! Ga ‘m zeker eens bekijken!

 

 

Tot de volgende keer, lieverds!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.