Hi all!

Klaar voor een portie tips en nieuwtjes? Komt ie!

Hotspot

Holy Food Market

Hier in Gent konden we er dit weekend niet omheen: Holy Food Market opende de deuren. En Shades of Ghent was erbij! Een uitgebreide blogpost volgt ongetwijfeld later, maar hier alvast enkele sfeerbeeldjes.

Holy Food MarketHoly Food MarketHoly Food Market

 

New in

Brilliant brunette multi-tone revealing moisturizing shampoo & conditioner

Toen we vorige weekend een weekendje weg waren in Limburg, leende ik Flo’s versie voor blond haar van deze shampoo en conditioner. Ook al heb ik donkerbruin haar, toch merkte ik dat de shampoo en conditioner ook voor mij qua kleur al een verlichtend effectje hadden. Daarbij was de geur ook best lekker én m’n haar werd minder rap vet. Joehoe!

 

Deze week holde ik dan maar naar de Kruidvat en wat een chanceke, want in plaats van 9,99 euro, betaalde ik maar 6,99 euro per fles. Score! Om het niet al te gek te maken, koos ik wel de versies voor bruin haar. Laat die kleuraccentjes nu maar komen!

 

Want

Fitbit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit ding lijkt me erg cool om al m’n bewegingen bij te houden. Sporten zit er om gezondheidsredenen niet echt meer in, maar op deze manier geraak ik waarschijnlijk rapper gemotiveerd om uit m’n luie zetel te komen. Zeker in dit rose gold / lavender kleurtje! Eentje voor op m’n verlanglijst, dus.

 

To Read

Geen aanraders onder dit kopje, maar toch een lijstje dat ik graag deel. Deze staan bovenaan mijn leeslijst!

  • The life changing magic of not giving a f**k – Sarah Knight
  • Get your sh*t together – Sarah Knight
  • The girl on the train – Paula Hawkins
  • Nooit meer te druk – Tony Crabbe
  • Gij nu – Griet Op de Beeck
  • Vele hemels boven de zevende – Griet Op de Beeck

 

Travel

Kroatië

Vorig jaar maakten we een tripje langs de kust van Kroatië. We gingen van in Pula tot aan Zadar. Eigenlijk waren we dus maar halfweg, en omdat we zo onder de indruk waren van het land, denken de eraan om deze zomer de rest van de kust af te rijden, van Zadar tot Dubrovnik! Tips?


 

♥ Layla

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla