Goeiemorgen, morgen, goeiedag. Blij dat ik je weer vanmorgen zag! Hopelijk is je zondag puur genieten. Dat moet wel want toen ik opstond deze morgen, scheen de zon voor het eerst in een week. Hoera, vitamine D! Om toch nog wat na te zinderen in dat heerlijk zondagsgevoel overspoel ik je met enkele aanraders en inspiratie in Sharing Sunday #48. Geniet ervan!

Hotspot

Jigger’s

Zoals je kon lezen in mijn laatste WoW, vertoefde ik onlangs in cocktailbar Jigger’s. Jigger’s mag dan wel wat prijzig zijn, ik raad je toch aan om hier op z’n minst van één cocktail te slurpen. Je zal het je niet beklagen! Je vertelt de ober van dienst waar je fan van bent, zuur, zoet, gin, rum and the list goes on. Hij zal je aangenaam verrassen! Perfect voor een vriendinnenavond of een date.

New in

Love Stories

Zwicht je al bij het lezen van de naam van dit Nederlandse brand? Ik wel maar ik ben dan ook een kleine romanticus (letterlijk en figuurlijk). Combineer romantiek met toffe prints, gedurfde stijl en pure vrouwelijkheid en je komt uit bij Love Stories. Ik kocht er 2 setjes en ben helemaal in de ban van dit merk. Psst..volgende maand ga ik om nog een slip.

 

Webshop

Debijenkorf.be

Dat België niet de allersnelste is in het vergaren van de nieuwste brands wisten we al. Gelukkig helpt Nederland ons af en toe en bestaat er nu ook www.debijenkorf.be. Van Acne Studios tot Topshop, bij de Bijenkorf vind je zowel designermerken als bilijke merken.

 

 

Boek

How to win friends & influence people – Dale Carnegie

sharing sunday

Als ik vertel dat ik dit boek lees, wordt er soms eens gelachen. “Wil je een master manipulator worden?” Niets is minder waar. Als digitale marketingstudente liep ik al enkele docenten tegen het lijf die zworen bij dit boek. Genoeg reden om het een kans te geven, dacht ik. Een opportuniteit om iets bij te leren laat ik niet aan me voorbijgaan. Het boek gaat over hoe je positief met mensen omgaat om zo’n een aangename of winstgevende situatie te creëren voor iedereen. Voorbeeld van een tip: glimlach en zeg altijd goeiemorgen. Je zou versteld staan wat dat doet met een mens!

 

Film

American Honey

American Honey is een twee uur durende reis door het Amerikaanse landschap en het leven van de adolescente Star. Ja ze heet echt Star. De film gaat met ons en Star (Sasha Lane) de weg op met een reizend gezelschap van jongvolwassenen die magazines verkopen om te overleven. Al snel valt Star voor de zelfverzekerde Jake (Shia LaBeouf). Ze voelt zich thuis in de bende maar niet zonder enige problemen. De film werd geregisseerd door Andrea Arnold die je misschien ook kent van Fishtank. Arnold weet perfect hoe ze een realistische coming-of-age film verwezenlijkt.

La la land

Als je het nog niet op deze blog las, zag je het misschien tijdens de Oscars. La La Land is een meesterwerk van Damien Chazelle. Geniet van muziek, kleuren en de ever so charming Emma Stone en Ryan Gosling. La La Land valt niet te missen.

Moonlight

Moonlight won de oscar voor best picture dit jaar en staat daarom gegarandeerd op mijn must-see lijstje. De film brengt het leven in kaart van een zwarte homoseksuele man en de drie grote hoofdstukken in zijn leven. Ik ben benieuwd!

Album

I See You – The xx

Dat de leden van The xx muzikale wonderkinderen zijn, wist de wereld al, maar ik had dat nog niet volledig door. Tot hun nieuwste album I See You dropte. Hun album is pure emotionele, elektronische extacy en ik ben verslaafd. Dangerous, Say something loving, I dare you, On hold… ja heel het album is gewoon steengoed. Ga zeker eens luisteren!

 

Nummer

Rose Golden – Kid Cudi

Ook Kid Cudi bracht een nieuw album uit, hint hint, hij is nog steeds een beetje depressief. Helaas is Pain, Passion en Demon Slayin’ geen muzikale hoogvlieger voor mij persoonlijk. Wel staat er één track op die mij kan bekoren, Rose Golden.

 

Ondertussen is de zon alweer verdwenen en rollen er dikke druppels van mijn slaapkamerraam. Het perfecte weer om binnen te blijven en van een Sharing Sunday te genieten 😉 .

 

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!