Wat een prachtige dag om mijn Sharing Sunday te delen met jullie. Opstaan met een glimp van de zon door mijn gordijnen maakt mij werkelijk dolgelukkig, noem het een van die kleine dingen in ’t leven! Vandaag heb ik heel wat lekkers en verzorgend voor jullie 😉

Food

Geproefd: Julia Gin

Gin & Tonic is zijn roem nog steeds niet kwijt. Overal glijdt de gin nog altijd met veel genot en plezier naar binnen, ook bij mij. Volgens mij is het een trend zoals koffie, mensen blijven het graag drinken. Ik ontving een fles in onderstaand schattige koffertje. De gin is van Shop with Julia, een vrij nieuwe webshop. Je moet er vooral zijn voor de lekkere gin en toffe fashion items. De shop is van Arnika Van Assche. Naast de webshop organiseert ze ook shopavonden op locatie. De ideale gelegenheid om een vriendinnenavond te organiseren, lijkt me!

 

Maar even terug naar de gin, want die was yummy! Het wordt als een meer vrouwelijke gin gezien en is niet bitter. Zeker het proberen waard en leuk om als cadeau te schenken.

 

Hotspot: Madam Bakster

Madam Bakster zag je hier al passeren op de blog, maar nu heeft ze dus ook een koffiehuis! Haar eigens zaak is gelegen in Brabantdam, Gent. Hanne van Hannewhale had er een bloggerdate georganiseerd en dat was een topplan! Ik proefde al eerder haar taartjes, maar wat was de koffie daar ook lekker. Ook de koffie heeft namelijk een Madam Bakster update gekregen. Ben jij net zoals ik ook bezig aan je summer body, dan raad ik deze plek zeker aan! Alles op de menukaart is namelijk 100% natuurlijk en vrij van geraffineerde suikers en dierlijke producten. Dat betekent dat er geen melk, boter, eieren en tarwe in zit. Guilt free genieten zoals ze dat zelf noemt. Oh, ook niet onbelangrijk is het prachtige interieur. Het is gezellig vertoeven en er zijn zelfs gezelschapsspelletjes om het nog gezelliger te maken.

 

Shop

New in

Sisley Leg Oil

Ik gebruik nu al een tijdje een olie voor mijn benen naast mijn body lotion. Ik begin nu toch al wat ouder te worden en verzorg mijn lichaam en gezicht dan ook graag op z’n best. Beter voorkomen dan genezen, zeg maar. Cellulite is een lastig beestje dat ik liefst van al ver weg wil houden. Maar ja, een vrouw moet er nu eenmaal aan geloven. Zelf heb ik het gevoel dat zo een olie wel meer ’toned’ en voor een gladder oppervlak zorgt. Sinds kort gebruik ik ook zo’n olie van Sisley en wat het geeft op lange termijn kan ik jullie nog niet meegeven. Maar het is wel fijn om te smeren, trekt snel in en voelt ook fijn aan.

 

De nieuwe zomerproducten van Kruidvat

We mochten deze week naar een event van Kruidvat om de nieuwe zomerproducten te ontdekken. En wauw, wat een leuke producten! Daar zat ook een kleurcrème in pastel paars in, en natuurlijk heb ik die gisteren al meteen uitgeprobeerd. Het resultaat zie je in een volgende blogpost over de nieuwe producten van Kruidvat.

 

 

Eentje die mij ook meteen in het oog sprong, is deze shimmering after sun. Ik gebruik al-tijd een after sun om vervelling tegen te gaan en om zo lang mogelijk heel bruin te blijven! En door de glinstering komt een bruine kleur er beter mee uit. Ik kan niet wachten om die binnen anderhalve maand op reis te gebruiken!!!

 

Travel: Maastricht – Piece of cake

Als je niet te ver van huis wilt zijn, raad ik een daguitstapje naar Maastricht aan. Je vindt er vele hotspots en winkels om je hele dag met gemak te vullen. Een van die hotspots is ‘Piece of Cake’, een prachtig taarthuisje. Je vindt er superlekkere Kinder Bueno cheesecake en yummy koffie. Naast foodporn geeft ‘Piece of Cake’ je ook het gevoel dat je in de wereld van Marie Antoinette bent. Een prachtige luster, al die cupcakes en bombastische tapijten maken het een klein kunstwerkje.

 

 

 

Geniet nog van deze prachtige dag <3

 

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be