Vrolijk Pasen iedereen! Vieren jullie Pasen of is het een dag als een ander? Bij ons thuis wordt er jaarlijks een Paasbrunch gehouden met de hele familie. Maar genoeg paaseitjes gesnoept, nu is het tijd voor wat Sharing Sunday goodies!

Food

Geproefd: Pierre Marcolini – Kawaii easter

Ik heb dit (nog) niet geproefd maar ik wil het wel! Pierre Marcolini staat bekend om zijn luxueuze chocolade. Toen ik voorbij hun Paasetalage wandelde in Brussel bleef ik toch even hangen. Met watertanden bekeek ik al dat lekkers. Dit jaar kozen ze voor een Japans thema, kawaii betekent namelijk schattig in het Japans. Erg geslaagd (en waarschijnlijk overheerlijk).

Shop

New in: &Other Stories – Cutout Buckle Dress

Dat ik veel te veel geld spendeer in &OtherStories wisten jullie al maar ik kan er niks aandoen! Ze blijven steeds ongelofelijke stukken brengen and I can’t help myself. Deze cutout jurk in kaki viel me meteen op in de winkel. Ze ging dan ook snel mee naar huis. Wie weet doe ik er binnenkort een OOTD blogpost rond!

New in: Love Stories – Pleasure Island slip

Ik heb precies een zwak voor brands met het woord Stories.. Ook lingeriemerk Love Stories kon me weer bekoren. Ik wou al enkele weken bovenstaande slip omdat ik het gewoon erg grappig en cheeky vind. Maar helaas liet het budget het niet toe. Toen het pay day was, wist ik meteen wat ik als eerste ging kopen.

To read

Boek: Influencers – Carole Lamarque

Enkele maanden terug had ik de opportuniteit een social media marketing plan op te stellen voor marketingguru Carole Lamarque voor haar boek over influencers. Dan moet ik het wel hebben, duh! Niet alleen omdat ik er een speciale band mee heb maar ook omdat Carole een extreem intelligente, gevatte vrouw is waar iedereen wat van kan bijleren. Het boek vertelt je alles wat je moet weten over influencer marketing, de nieuwste hype in innovatieve marketing.

To watch

Film: Moana

Je hebt misschien al gemerkt dat wij hier bij Shades of Ghent best wel Disneyfans zijn. Ik stond eerlijk gezegd wat sceptisch tegenover Disney’s laatste film: Moana. Weer een film over een “prinses”. Maar ik was fout om aan Disney te twijfelen. Moana ontroerde me enorm en ik raad hem absoluut aan. Het is grappig, heeft fantastische voice actors, is hartverwarmend en ontroerend.

Film: Ghost in the shell

Rond deze film was er heel wat te doen op het internet. De film is oorspronkelijk een Japanse Animefilm, met erg Japanse personages. Amerika maakte een verfilming en castte Scarlett Johansson als het Japanse hoofdpersonage. Dat wordt ook wel eens witwassen van cultuur genoemd. Dat gezegd zijnde kan ik niet boos zijn op Scarlett Johansson. Voor een sciencefiction actiefilm vind ik het geslaagd. De visuals zijn ongelofelijk en de actie is on point. Is het de film van de eeuw? Absoluut niet, de verfilming blijft ook niet trouw aan het origineel verhaal. In enkele reviews las ik dat het een goede actiefilm is maar een slechte verfilming. Ik heb het origineel (nog) niet gezien en kan daar dus niet over oordelen.

Serie: Supernatural


Ik heb binnenkort examens en het enige wat ik geleerd heb de laatste twee weken is hoe je demonen bestrijdt. Dat is met zout, latijns en een devil’s trap, moest je het je afvragen. Supernatural is een reeks over twee broers die Amerika rondreizen op zoek naar demonen, geesten en allerlei ander kwaadaardig gespuis. De serie heeft maar liefst 13 seizoenen and I love it! De serie is best wat donker, bloederig en voor sommigen een beetje eng. Maar met de twee knappe Winchester broers vergeet je dat al snel 😉

To listen

Track: Need Something – Martin Felix & Alex Arcoleo

Ik vind dit liedje erg catchy. Het staat dan ook constant op repeat als ik met de auto rijd. Ook de weinige tekst spreekt me aan. Veel kan ik er niet over zeggen. Het is gewoon een toffe track!

 

Geniet van het Paasweekend en al die lekkere paaseitjes en pralines!

Veel liefs

Flo

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!