Whoeeh, eindelijk tijd om eens een blogpost te schrijven. Het is natuurlijk wel tussen het werken door, helaas. Travel, lekker eten en ook wat beauty, in deze Sharing Sunday komt het allemaal aan bod. Lees je efkes mee?

Food

Sanseveria Bagelsalon

Hallelujah! Eindelijk een bagelsalon in Oostende! Ik vond het al een beetje jammer dat een Oostendenaar naar Brugge trok om daar zijn bagels te serveren. Waarom niet bij ons?? Wij lusten ook graag bagels, hoor. Maar in juli werden onze gebeden dus eindelijk gehoord en opende het zaakje in de Wittenonnenstraat in Oostende, naast boekhandel Corman.

Je kunt er heerlijke bagels (duh!) krijgen, maar ook slaatjes en dessertjes. Ik nam een bagelmenu met een drankje, bagel en dessert inbegrepen. Het was echt superlekker en zeker voor herhaling vatbaar. Bagels kosten tussen de €7 en €8,5, het menuutje kost 12,5. Wie nodigt me binnenkort eens uit voor een gezellige lunch?

Beauty

The Body Shop

Ik stapte enkele weken geleden binnen bij The Body Shop en I splurged a little! Oeps! Ik kocht er enkele producten van het Tea Trea gamma, dat ideaal is voor mensen met een onzuivere huid. Ik ben het volop aan het testen, dus binnenkort kun je een review lezen van deze productjes! Daarnaast kocht ik ook nog een nieuwe shampoo en conditioner. Beide zijn siliconenvrij, dus da’s ook top voor mijn haar.

 

To Watch

The Twilight Saga

Weet je nog toen de relatie van Bella en Edward door praktisch iedereen geshipped werd? Wel, nu kan je de volledige saga opnieuw bekijken via Netflix. Yaaaaas, ik doe hier keihard een vreugdedansje want die films zijn echt een guilty pleasure, behalve de laatste film dan. Die was gewoon slecht. Je raadde het waarschijnlijk al, maar ik was én ben nog steeds #TeamEdward. En jij?

 

 

Travel

Londen

Het najaar zit volgeboekt met tripjes naar overal! Samen met mama ga ik in november naar Londen om er daar haar verjaardag te vieren. We zouden graag nog eens naar een musical gaan kijken. Vorig jaar zagen we al Mamma Mia en nu zou ik graag Dreamgirls of Aladdin zien. Check zeker eens de trailer hieronder. Ziet er nogal indrukwekkend uit hé?

 

Florence

Begin augustus ging ik voor enkele dagen naar Florence in Italië. Ik zag er ongelofelijk mooie dingen en at er de lekkerste gerechten, mmmm. Lees je er graag een blogpostje over?

 

Ontdekte jij onlangs nog leuke nieuwtjes?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.