Eindelijk nog eens een zondag die echt zonnig is. Zonder grijze wolken, zonder gemiezer mét zonnestralen. Meer moet een zondag niet bevatten! Ook op deze prachtige dag heb ik voor jullie een nieuwe Sharing Sunday, waarmee ik jullie hoop te inspireren.

Food

Hotspot Aalst: De Bevoorrading

Bij Shades of Ghent staan Gentse hotspots centraal, maar toppers uit mijn home city Aalst wil ik jullie zeker niet onthouden! Eentje daarvan is ‘De Bevoorrading’ die je vindt in Cimorné. Vroeger was dit de Kringloopwinkel, maar die kreeg een nieuwe hippe look. Maar ze huizen ook een superleuke plantenzaak Drift en de Fietserij. Maar terug naar het lekkere eten! In de Bevoorrading kun je terrecht voor een heerlijke snelle koffiepauze of voor een fancy croque.

De Bevoorrading Aalst

Shop

Boohoo Petite

Als je klein van gestalte bent is het soms moeilijk om kleren met de juiste lengte te vinden. Maar daar vond ik Boohoo Petite als oplossing voor! Laatst shopte ik wat dingetjes uit die lijn and I love it! Zo kocht ik onderstaande lange kimono. Aangezien de petite collectie gericht is naar vrouwen onder 1m60 valt de kimono niet te lang en was ik op voorhand niet bang dat die op de grond zou slepen. Er lopen ook meestal wat acties, dus inschrijven op de nieuwsbrief kan wel eens handig zijn!

New in

Insta Grammar boek

Na mijn vorige Sharing Sunday bevat ook deze een vleugje literatuur. Zoals je hieronder kunt zien zijn er verschillende edities van de Insta Grammar boeken. Eerder kocht ik al City, maar laatst liep ik in de Aalsterse shop Fonetik rond en ging ook Green mee. Je ziet het, helemaal into planten! Het zijn eerder salontafelboeken, maar ik vind het zo leuk om erdoor te bladeren. Ze zijn gevuld met quotes en foto’s die passen bij de titel. De Green editie is echt idéaal om inspiratie te doen voor een groen interieur!

Want

Pinterest perfect interieur

Alles waar esthetiek bij komt kijken boeit mij. Uiteindelijk valt styling ook als eerste in het oog: hoe je gekleed bent, maar ook hoe je jouw huis inkleed reflecteert hoe je bent. Ook al heb ik nog geen nieuwe woonst om aan te kleden, toch weet ik al hoe die eruit moet zien! Het moet wel nog steeds een warm gevoel geven en niet te kaal zijn. Ik hou van modern en strak, maar ik zie mij er niet in cocoonen. Dat laatste vind ik het allerbelangrijkste! Ik wil de gezelligheid zonder oubollig te zijn. Mijn ideale interieur bestaat uit witte muren, een okergele accentmuur, veel hout, gouden accenten en veel planten!

To listen

Je l’aime à mourir

In een verliefde bui? Ik durf te gokken dat ik die bui nog intenser kan maken! Ik ben helemaal verknocht aan dit liedje en het voert me meteen met mijn hoofd tussen de wolken. De lyrics zijn prachtig en de romantische Franse taal versterkt dat nog meer <3 En voor zij die liever Spaans horen moeten zeker de versie van Shakira eens opzoeken: Lo Quiero A morir. #kippenvelmuziek

Travel Tip

Prison Escape

Als je naar Breda gaat en een activiteit zoekt hoef je niet langer te zoeken! Ik spotte het concept via Instagram en staat sindsdien op mijn bucket list. Het is een beetje zoals Escape Room, maar het lijkt een pakje spannender. Je wordt er opgesloten in een echte gevangenis en moet eruit zien te geraken binnen de drie uur. Je moet dus complotjes smeden, vreemde mensen je vertrouwen geven en doorwiekst zijn.

Groepsfoto’s online! #prisonescape #breda #zaterdag #middag #27 #mei #facebook

A post shared by Prison Escape (@prisonescapenl) on

 

Xje!

Wendy

 

Save

Save

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be