Terwijl jullie deze blogpost lezen, vertoef ik (hopelijk) in het zonnige Cuba. Jullie kunnen mijn avonturen volgen via Instagram (als ik daar een internethotspot kan vinden tenminste), maar vandaag geef ik jullie inspiratie in een nieuwe Sharing Sunday. Het wordt al snel herfst, en hoewel ik had gehoopt op nog wat zomerse septemberdagen vind ik dat eigenlijk wel een gezellige periode. Wegkruipen onder een warm dekentje met een fijne serie, gezellige avonden binnen en lekker comfort food eten.

New in: Remington Keratin Protect Curling Wand

Een tijdje terug was Shades of Ghent uitgenodigd op het Remington 80 years persevent. Ze stelden hun nieuwe Keratin Protect lijn voor, en dat zag er meteen erg veelbelovend uit! Je zag het wellicht al in een vorige blogpost, maar mijn haren werden begin deze zomer gekortwiekt. Een korte, frisse coupe die me wat meer volume geeft – ik ben er nog steeds fan van. Beachy waves vind ik erg goed passen bij mijn korte haren, maar helaas ben ik niet zo handig met een stijltang.

Op het event werd mijn haar gekruld met de nieuwe Remington Keratin Protect Curling Wand, en wat gaf dat een mooi resultaat! Door de iconisch gevormde krultang zonder klepje was mijn haar in no time gekruld. Het resultaat was effortless chic en bleef zelfs met mijn fijne haren de hele avond in vorm. Ik ben fan! De krultang ging met me mee naar huis, een uitgebreide review van de producten volgt snel.

Brand: Esprit

Eindelijk, mijn eeuwige strijd met jeansbroeken is eindelijk gestopt toen ik de jeans van Esprit ontdekte. Naar mijn mening is er geen enkel merk dat zo’n comfortabele, mooie jeansbroeken maakt als Esprit. Ik heb er nu zo’n drietal, en ik merk dat ik steeds naar deze broeken teruggrijp.  Er zit behoorlijk wat stretch in zodat de broeken ook na meerdere draag- en wasbeurten in vorm blijven, en ze zitten heel makkelijk. Ik kies meestal voor een skinny jeans met wat hogere taille en die passen echt perfect. Mijn favoriet? Dit zwarte skinny jeans model met een wat hogere taille. Het shaping effect zorgt meteen voor een peachy butt (hoop ik toch ;-))

Esprit is één van mijn all time favorite merken. Ik vind er altijd zo’n leuke dingen, die mijn figuur mooi staan. Geen al te speciale stukken, maar gewoon goeie ‘basics’ die overal op passen. Netjes en elegant maar toch niet té, precies mijn stijl. Hoera voor Esprit!

To watch: The 100

The 100 is een post-apocalyptische serie die het leven in de ruimte toont. Een nucleaire oorlog heeft de planeet Aarde verwoest en de inwoners zijn naar het ruimteschip The Ark gevlucht. Naar mate de tijd vordert, merkt men dat The Ark niet aan de noden van de mensheid kan voldoen. Daarom sturen ze 100 jongeren naar de aarde. Zij dienen als verkenners en moeten onderzoeken of er leven op aarde mogelijk is. Maar het duurt niet lang vooraleer ze merken dat ze misschien niet de enigen zijn op aarde…

Het is zeker niet één van mijn all time favorite series, maar wat moet een mens anders nu Grey’s Anatomy, Orphan Black, House of Cards en zo ongeveer al mijn andere favoriete series een seizoenstop hebben. Dat het de allerlaatste aflevering was van Orphan Black, verdring ik nog even. The 100 is vrij voorspelbaar en doet me een beetje denken aan The Hunger Games of Divergent, maar toch wel de moeite waard om ten minste één aflevering van te bekijken. En met een score van 7.8/10 bij IMDB kan het toch niet zo slecht zijn. Geef het een kans 😉

Travel: 1898 The Post & The Cobbler

Toegegeven: dit hotel hoort niet echt onder het kopje travel, maar op hotel gaan in je eigen stad is bijna te decadent. Bijna, dat lees je goed, want iedere Gentenaar moet eigenlijk een nachtje hier boeken. Want wat een hotel. In het midden van de Korenmarkt. Met uitzicht op de Graslei. En een waanzinnig interieur.

Het hotel is werkelijk tot in de puntjes afgewerkt, met ongelofelijke decoratieve stukken en mooie materialen. Ik krijg het allemaal niet in zo’n klein stukje tekst, maar binnenkort komt er een uitgebreide post aan – beloofd. Want ik wil jullie deze ervaring echt niet ontnemen. Kan je niet wachten? Boek gewoon een nachtje.  Je zal niet teleurgesteld zijn.

Wil je al eens proeven (letterlijk én figuurlijk) van de sfeer bij 1898 The Post? Bar The Cobbler is voor iedereen toegankelijk, en biedt heerlijke tapas en cocktails. Wees wel op tijd of reserveer een tafeltje, want het is er nu al ontzettend druk bezet. Je vindt meer info op de website en op hun Facebookpagina.

 

Heb jij zin in de herfst of ben jij eerder een zomers type?

Xx

Hanne

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.