Hier ben ik weer, met een nieuwe Sharing Sunday dan nog wel! Ik ben volop mijn reis naar Orlando aan het plannen, dus mijn Sharing Sunday staat volledig in het teken van deze reis!

Oké, dus ik ga van 30 november tot 9 december samen met mijn broer naar Orlando! Het plan is dus dat we de eerste zes dagen alle parken van Walt Disney World zullen bezoeken en erna gaan we nog twee dagen naar Universal Studios.

Food

Een belangrijk deel van m’n reis is ook wel wat er precies te eten is! Ik hoop écht dat het eten in Orlando beter is dan in Parijs, want het eten in Disneyland Parijs is eigenlijk echt veel te duur voor het geld dat je ervoor moet neerleggen. Ik heb dus al veel research gedaan en het ziet er veelbelovend uit. Je kunt er bovendien andere dingen krijgen dan pizza, pasta en hamburgers. Yay! Ik ben vooral benieuwd naar the famous cinnamon rolls van bij Gaston’s Tavern.

Fashion

Cath Kidston X Peter Pan

https://www.instagram.com/p/BZRHoLZAgil/?taken-by=cathkidston_ltd

In september bracht het Britse merk Cath Kidston een nieuwe collab collectie met Disney uit. Het thema was Peter Pan en ik kocht een nieuwe rugzak om mee te nemen naar Orlando. Het heeft verschillende compartimenten, dus het is heel gemakkelijk om een hele dag mee te nemen. Helaas is m’n rugzak nog op komst, maar zodra hij in m’n bezit is, show ik ‘m wel eens.

Zalando

Ik denk dat we bij Shades of Ghent allemaal wel een beetje fan zijn van Zalando! Het is ook gewoon zo gemakkelijk! Ik ben momenteel op zoek naar een paar items, zoals shorts, een jurkje, een joggingbroek en misschien nog een paar sneakers. Het zal er normaal gezien rond de 20°C zijn, en de warmte voelt er blijkbaar ook helemaal anders aan, dus ik wil tijdens m’n reis niet elke dag stikken in lange jeansbroeken.

Beauty

Lancôme Shaker – Pink Power

Ik ben een enorme fan van matte lipsticks, maar ze moeten ook wel lang blijven zitten. Zeker als ik er een ganse dag mee wil rondlopen. Mijn favoriete lipsticks zijn die van Sisley, maar ik vind de textuur van gewone lipstick vrij onaangenaam om een volledige dag op mijn gezicht te hebben, dus ik zocht een licht alternatief en stootte op de Shakers van Lancôme. Deze lip stains zijn ideaal, want ze kleuren je lippen mooi en het voelt aan als een tweede huid. Ideaal voor mijn trip dus, want ik ben van plan om veel foto’s te laten maken en dan wil ik er toch semi-pretty uitzien 😉 .

 

What To Watch

Hocus Pocus

Neen, deze film heeft in principe niets met Disney World te maken, maar ’t is wel een Disney film én wat voor een! Hocus Pocus is een klassieker uit het jaar 1993 en het wordt elk jaar opnieuw uitgezonden, sowieso! Momenteel is’ie al beschikbaar bij Play More van Telenet. Het vertelt het verhaal van de drie Sanderson zussen (hint: het zijn heksen) en ze vermoorden kinderen om eeuwig jong te kunnen blijven. ’t is echt geen gruwelijke film ofzo, maar hij is wel op en top nostalgisch en de Sanderson zussen zijn echt geniaal gespeeld door Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy.

 

Ben jij al eens naar Orlando geweest? Heb je misschien enkele tips voor me?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.