Drukke weken razen voorbij, maar een Sharing Sunday kan er nog bij! Maak je borst maar nat voor inspiratie van alle hoeken.

Hotspot

Gust

Wendy coverde deze hotspot al, het verslag lees je hier. Mijn vriend en ik ging hier brunchen op een luie dag. We bestelden er een eitje met spek, een broodmand “zoet”, wat inhoudt dat je er artisanale chocopasta, caramelpasta en tal van heerlijke potjes confituur bijkrijgt.  Echt smullen daar!

Event

Film Festival Gent

Het Film Festival is opnieuw gearriveerd in Gent en ik kan niet gelukkiger zijn! Het Film Festival is één van mijn favoriete events in Gent. Ik raad je dan ook ten zeerste aan om eens een (buitenlandse) film te gaan bekijken. Go cultuur!

New In

Shoes of Prey : Leopard kitten heels

Ik heb schoenmaat 33, help! Gelukkig zijn er initatieven voor kleinvoetige vrouwen zoals mezelf. Zo heb je Shoes of Prey. Een Australisch bedrijf dat echt hippe schoenen maakt, op maat!

To watch

Film: Le Fidèle

Deze film van regisseur Michaël R. Roskam begint erg eenvoudig en rechtlijnig. Een film over l’amour fou. Wegsmelten bij de romance tussen Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopoulos. Maar de film schakelt al snel een versnelling hoger wanneer de ene wending de andere opvolgt. Voor mij was het persoonlijk een emotionele rollercoaster én een echte aanrader.

Film: Pulp Fiction

Ja, hoe begin ik hieraan? Kijk. Beleef. Lach. Pulp Fiction is hoogstwaarschijnlijk een van de beste films ooit gecreëerd. Ik zag hem eenmaal en ben van plan hem deze week nog opnieuw te kijken. Elke kans die ik krijg, gebruik ik een oneliner uit de film die natuurlijk zelden past in mijn huidige context. Ik ga namelijk niet om met huurmoordenaars, snuif geen coke en hoef geen lijken op te ruimen. Toch! Het zijn wijze oneliners! Pulp Fiction bestaat uit meerdere verhalen die elkaar ergens kruisen. Gevatte dialogen, humor en een beetje actie. Quentin Tarantino is een genie.

Serie: American Horror Story Cult

Wie af en toe mijn blogs leest, weet dat ik fan ben van American Horror Story. Het nieuwe seizoen is verrassend goed. Seizoen 6 Roanoke stelde mij enorm teleur, veel bloed en ingewanden, weinig spanning of verhaal. Maar dit seizoen vertelt de horrorverhalen van een cult die wordt opgericht nadat President Trump verkozen wordt. Relevante thema’s in een bloederig jasje is de rode draad van dit seizoen.

To Read

Charles Bukowski – The Post Office

Post Office werd geschreven in 1971 en katapulteerde auteur/alcoholist Charles Bukowski naar onvergetelijkheid. Zijn roman is grappig en zo simpel verhalend dat het leest als een trein. Ik las het van 23u s’avonds tot 3u ’s nachts. De schrijver sleurde mij volledig mee in zijn semi-biografisch verhaal. De roman vertelt over het leven van Henry Chinaski die zijn leven aan het verspillen is met drinken, vrouwen en… werken voor de post.

To Listen

The Roots & Erykah Badu: You Got Me

Niet oud en ver van nieuw maar dit liedje ligt me nauw aan het hart. Meer kan ik er niet over kwijt 😉

Fijne zondag!

Liefs

Flo

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!