Het weekend is alweer voorbij gevlogen, maar ik heb nog een Sharing Sunday voor jullie klaar om deze zondag op het gemakje af te sluiten 😉

Food

Geproefd: Albert Heijn Chocolade

Albert Heijn lanceerde onlangs een nieuwe lijn chocolade. Ik mocht enkele smaakjes testen en ik kan je zeggen: lang lagen ze niet onberoerd! Mijn ultieme lieveling is toch wel ‘Melk karamel zoete popcorn‘! Echt verrukkelijk! Daarnaast hebben ze ook enkele meer verrassende smaken zoals varianten met rode curry, viooltjes, jalapeño pepers en nog meer. Maar wat mij het meest verraste is de variant met pompoen en sinaasappel.


Shop

New in

Inside Blinds jaloezieën

Hanne en ik kozen een nieuwe look voor onze ramen met Inside Blinds! And I love it big time! Mijn interieur kreeg meteen een frisse toets en ziet er veel beter uit. Maar meer details krijgen jullie later in een volledige interieurblogpost, dus hou ons in de gaten 😉

Collistar Dagcrème

Op de Beauty Pressdays van PR-bureau oona maakte ik kennis met Collistar. Ik kende het merk al, maar dacht dat het eerder iets was voor een oudere doelgroep. Maar nu gebruik ik ze toch wel zelf. Meer bepaald de zwarte variant. Raar toch? Zo’n gezichtscrème die niet wit is? Maar ik ben zo blij dat ik het leerde kennen! Dat goedje is hemels. Je smeert het op je gezicht en je huid voelt meteen aan als een babyhuidje! De crème dankt zijn werking door de zwarte orchidee die beschermt en hydrateert, witte gardenia om te verstevigen, gyhdroliseerde zwarte parel om te verhelderen en te revitaliseren en carnosine om te herstellen en het detox effect.

Want

Srprs.me Pick a Side

Reizen en verrassingen, dat kan echt geen slechte combinatie zijn! En dat hebben ze bij Srprs.me goed gesnopen. Hun concept is echt geniaal. Zo kies je op hun website de soort reis, maar blijft je bestemming geheim tot je op de luchthaven staat. Voor een organisatie freak als ik wat moeilijk om zo weinig touwtjes in eigen handen te hebben. Maar als ik dit cadeau onder de kerstboom zou vinden zou ik echt gelukkiger zijn dan een 6-jarige met een gigantisch poppenkasteel. Het thema van de maand is ‘Pick a Side’. Daarbij heb je iets meer controle omdat je zelf kiest naar welk deel van Europa je reist.

You’ll go wherever you’re meant to go ✈️ Foto door @abucketlistlife #srprsme #regram #repost #travel

Een bericht gedeeld door We love to srprs you (@srprsme) op

To Watch

Serie

Beau Séjour

Mijn vriend en ik waren de laatste weken verknocht aan deze serie! Drie afleveringen op een avond waren geen uitzondering. Eerst kijk je er wat weifelend naar aangezien het over een vermoord meisje die nog ronddwaalt tussen de levenden. Waarbij slechts enkele mensen haar wel zien. Niet echt realistisch dus, maar ik beloof je dat je het surrealisme al snel vergeet en op het puntje van je stoel zult zitten.

Gossip Girl 2.0

Ik las al hier en daar dat er een vervolg komt op Gossip Girl. Dat zorgde instant voor blinkende oogjes op mijn gezicht. Mij lijkt het eerder gossip (saw what I did there?!), maar stiekem kruis ik toch mijn vingers voor een vervolg.

Film: Thor: Ragnarok

Flo en ik gingen onlangs op Facts kijken naar de avant-première van Thor: Ragnarok. We hielden al van Thor maar nu is die liefde bij ons toch nog wat gegroeid. En ja, ook Loki en The Hulk verdienen liefde. Er zaten heel wat scènes die wel schatergelach naar boven bracht bij ons. Kortom: de moeite waard voor superhero lovers! 

To Listen

The Lighthouse

Op de laatste Bands ‘n’ Bites maakten we kennis met het muziekgenre ‘Alternative’. Als grote muziekliefhebber van verschillende stijlen kan ik ook hiervan heel hard genieten. Zeker als het live is, wieg ik graag mee op de deuntjes die gebracht worden door snaren, drumstokken, zwart witte toetsen en een stem. De grote ontdekking van de avond was voor mij The Lighthouse! Een band uit Leuven die ervoor zorgt dat ik niet meer stil kan staan.

Travel

Kopenhagen

De reis bucketlist staat goed vol met verre oorden, maar ook in Europa zijn er nog plaatsjes waar ik graag wil vertoeven. Zo zie ik een citytrip naar Kopenhaven wel heel erg zitten! En wie mijn blogpost over Lissabon al las weet dat ik een zwak heb voor gekleurde huisjes. Niet vreemd dus dat ik zo nieuwsgierig ben naar de hoofdstad van Denenmarken!

Geniet van jullie zondag

Xje,

Wendy

 

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be