Hi lovelies! Het weekend zit er bijna op, maar eerst sluit ik graag nog af met een nieuwe Sharing Sunday! Kijk je mee?

Fashion

Nike Air Force 1 Premium

Afgelopen maandag ging ik m’n pakje van Nike ophalen in de boekhandel. Wat had ik besteld? Nieuwe Air Force 1’s! Nike introduceerde de schoen in 1982 en werd in het verleden gedragen door verschillende professionele basketbalspelers. Topschoenen dus! Ik heb gekozen voor de gouden upstep. De upstep werd speciaal voor vrouwen ontworpen omdat de zool iets hoger en hipper is. Love them!

Beauty

Kneipp Body Lotion Foam

Op de persdagen ontdekte ik Kneipp. Een merk dat ik maar heel vaag herkende, oeps. Ik kreeg een nieuw product mee, namelijk een body lotion, maar dan een schuim en geen crème. Testen maar! Het schuim is zo heerlijk rijkelijk van textuur, echt zalig om aan te brengen en het trekt bovendien erg snel in! Heel handig als je gehaast bent. Mijn gevoelig huidje was me achteraf dankbaar en ik rook bovendien extra lekker. Jezelf eens verwennen? Kneipp is te koop bij Kruidvat en Di en bestaat in duizend geuren en kleuren!

Remington Keratin Protect Haardroger

Begin oktober kwam er abrupt een einde aan het leven van mijn geliefde Remington haardroger. Een val van anderhalve meter werd hem fataal. Heel tragisch, I know! Ik ruilde ‘m in voor het nieuwste model uit het nieuwe Keratin Protect gamma. Ik gebruik het dagelijks! Mijn haar is mooi droog in amper 5 minuten en wordt bovendien beschermd door een speciaal laagje keratine in de föhn! Voor 60 euro is’ie all yours.

Waar koop je het? Bij de betere electronicazaak in je buurt, maar natuurlijk ook online bij Bol en Coolblue! (Psst, momenteel kun je 10 euro terugkrijgen via de cashback actie van Remington!)

To Watch

The Sinner

Never not looking for a new series to watch. Zo kun je me wel omschrijven, ja. Na Stranger Things 2 viel ik in een enorm gat en nu heb ik eindelijk dé serie gevonden waarnaar ik op zoek was! The Sinner, met Jessica Biel (a.k.a. Justin Timberlake’s wife) in de hoofdrol. De serie gaat over een jonge moeder die tijdens een uitje naar het strand een onbekende man doodsteekt. In de serie gaat een politierechercheur op zoek naar de redenen waarom de vrouw de man doodstak.

Momenteel kun je het nog niet bekijken in België, maar ik bekeek de eerste aflevering stiekem al in Londen. Ohja, ik las dat wij er vanaf 26 november naar kunnen kijken. Noteer het alvast in je agenda!

Travel

Dreamgirls London

Vrijdag ben ik in The Savoy Theatre naar Dreamgirls gaan kijken. Het was de voorlaatste show waarin Amber Riley (Mercedes van in Glee) de rol van Effie White speelde. Het was een van de mooiste avonden uit mijn hele leven, het was werkelijk magisch, je kon het voelen aan iedereen in de zaal, zeker toen Amber Riley een staande ovatie kreeg na And I’m Telling You I’m Not Going. Ik kon geen foto’s nemen, want dat is ten strengste verboden in het theater. Sorry! Ga in Londen dus zeker eens naar een play kijken, je bent sowieso een ervaring rijker!

 

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.