Elegant touch

Kijk even naar buiten en geef jezelf de toestemming om onder je fleece dekentje te kruipen, een slok van je warme chocomelk te nemen en op het gemakje deze Sharing Sunday te lezen. Vandaag staat er weer vanalles op de agenda.

Food

Geproefd: Kruidvat Notenreep

Op zoek naar gezonde tussendoortje? Ik probeerde onlangs de drie soorten pitten- en notenrepen van Kruidvat:

  • met zonnebloempitten, cranberries en pompoenzaad
  • met pinda’s, amandelen en pompoenpitten.
  • met pinda’s, amandelen en gojibessen.

Hoe ze smaken? Mijn eerste reactie: lekker! Ja, écht! De repen zijn lekker crunchy en daar hou ik van. Daarnaast zijn ze geschikt voor elk moment van de dag. Alle repen bevatten biologische ingrediënten en zijn enkel gezoet met honing. Een reep bevat tussen de 131-136 kcal. Uiteraard blijft een appeltje (54 kcal) een betere snack als je op je gewicht wilt letten maar het is nog steeds een heerlijk alternatief als je weet dat een Snicker 484 kcal bevat.

Een pakje repen kost €1,49 en is verktijgbaar bij Kruidvat. Een doosje bevat drie repen.

Kruidvat Notenreep

Nico D’Hondt Fotografie

 

Hotspot: de chocoladebar MAYANA

De Chocolade-hemel op aarde bevindt zich in de Sint-Pietersnieuwstraat. Ik denk dat de chocoladebar-pionier dringend een plaatsje verdient in ons lijstje met Gentste hotspots.

MAYANAMAYANA

 

Shop

New: Barnängen

Niet te groot, niet te klein.
Niet te traag, niet te snel.
Niet te veel, niet te weinig.
Met andere woorden? Perfect in balans.

Laat mij jullie even voorstellen aan deze Zweedse skincare producten.

Ik ben momenteel het assortiment aan het testen, om jullie binnenkort een uitgebreide review voor te schotelen. So stay tuned! Ik verklap alvast dat de producten een heerlijke, unieke geur hebben. Daarnaast voelen ze stuk voor stuk bijzonder goed aan.

Je kunt Barnängen vinden bij Di en Delhaize.

 

New: Elegant Touch

Nepnagels plakken? “No way, dat is fake en blijft sowieso niet lang.” Mmm oke, ik vrees dat ik mijn mening moet herzien. Ik testte namelijk falsies van Elegant Touch en liep er twee weken tevreden mee rond. Ik probeerde een setje van de Romance & Nude collectie met heel erg subtiele kleurtjes. Het viel niet heel erg op dat ik valse nagels droeg. Ik verloor af en toe wel een nageltje maar die plakte ik er in no time weer op. Gelukkig zitten er 24 stuks in een doosje in 10 maten.

Je kunt de Elegant Touch Romance & Nude collectie nu vinden voor € 10,45 bij Di.

Elegant touch

Nico D’Hondt Fotografie

 

Hotspot: Flash shop

Sinds 5 oktober is de Nederkouter weer een hotspot rijker. Wil je een kijkje nemen, haast je dan, want FLASH SHOP is slechts open tot 30 december. Daarna sluit de Antwerpse Lana Scatorchia haar deuren om naar een andere locatie te trekken. Voor de Gentenaren wel een ideale stop om kerstcadeautjes te scoren.

Flash shop Flash shop Flash shop


Ik wens jullie een hele fijn week!

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise