Hi there! Ik ben terug van weg geweest! Wat kun je vandaag van mijn Sharing Sunday verwachten? De nieuwste burger joint in België, nieuwe sneakers en een dosis entertainment! Enjoy!

 

Food

Five Guys

Afgelopen week opende de eerste Five Guys in België en daarmee ben ik veel blijer dan met de komst van Burger King! Five Guys kende ik al door tripjes naar Disneyland Parijs en Londen, maar nu kun je er ook van genieten op de Keyserlei in Antwerpen. Mijn favoriet? Een heerlijke hot dog met grilled onions, ketchup & mayonaise. On the side deel ik al eens graag een portie frietjes. Ook een drankje gewenst? Je kunt er heerlijke milkshakes drinken (zo van die Amerikaanse, yum!), maar je kunt ook zelf frisdrank kiezen uit een Coca-Cola Freestyle machine. Tot mijn grote spijt is de keuze aan drankjes heel wat kleiner dan in The States.

Five Guys is natuurlijk wel ietsje duurder dan andere burger joints, maar alles is er helemaal vers en wordt à la minute speciaal voor jou gemaakt, met de toppings (bvb. augurken, tomaten, sla, ketchup,….) die jij op je burger of hot dog wenst.

Om je in de stemming de krijgen, deel ik graag onderstaand filmpje met je & ik zweer het, Five Guys zal nooit meer hetzelfde zijn voor je. Zing gerust mee!

 

Fashion

Nike – Air Jordans

Op straat kun je me meestal zien in het gezelschap van een paar comfy sneakers! Ik investeerde dit jaar in twee paar Air Jordans. Een paar kost 160 euro, maar als student krijg je 10 % korting (it’s something!). Ik kan het trouwens niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om goede schoenen te dragen! Je voeten zullen je zowel nu als later heel erg dankbaar zijn! Ik ging voor een paar paarse sneakers en een paar lichtblauwe! Wie kan er nu nog zeggen dat sneakers lelijk zijn? En ach ja, als je ze lelijk vindt, dan ben ik wel net op tijd voor de nieuwste #UglySneakers trend waarmee de celebs gespot worden 😉

 

Beauty

Filorga – Oil Absolute Serum

Vorige zomer maakte ik kennis met Filorga’s Oil Absolute Serum. Hoewel het echt heerlijk aanvoelde op m’n huid, vond ik het toch ietsje te vettig voor m’n huid. Zo’n vettig serum, gecombineerd met een gemengde huid, dat leek me niet echt de beste combo! Maar deze winter heb ik voor het eerst echt last van extreem droge huid op bepaalde plekken op m’n gezicht en door dit serum enkel specifiek aan te brengen, kan ik m’n huid weer beter in balans brengen. Ik breng het serum aan vooraleer ik een dagcrème aanbreng. Soms breng ik het serum ook voor het slapengaan aan.

 

To listen

SZA – CTRL

SZA (uitgesproken als: sizza) was voor mij de verrassing van 2017 en het album is echt een van de beste die ik in een lange tijd hoorde. Ze mocht gerust een aantal Grammy’s gewonnen hebben! Alle nummers hebben zo’n uniek karakter & vibe en de liedjes hebben inhoud!  Mijn favoriete nummers op het album zijn: The Weekend, Doves In The Wind, Drew Barrymore en Garden (Say It Like Dat). Krijg je niet genoeg van het album? Luister dan zeker ook eens naar All The Stars die ze samen met Kendrick Lamar inzong en What Lovers Do, de hit die ze met Maroon 5 maakte!

CTRL kocht ik trouwens op groene doorschijnende vinyl en daarmee is dit het enige hedendaagse album dat ik op vinyl heb. Ik ben dus geen zo’n hippe kikker met zo’n crappy Crosley. Kom je graag meer te weten over vinyl, platenspelers en waar je pareltjes kunt aankopen? Contacteer me gerust!

 

To watch

Black Panther

Dinsdag ging ik samen met m’n broer naar de avant-première van Black Panther. Ik had echt hoge verwachtingen van de film, vooral omdat de trailer er echt top uitzag en de Kendrick’s soundtrack echt zo awesome klonk. Was het een goeie film? Ja, hoor. Ik vond ‘m gewoon niet geweldig. Ik vond het een beetje aan de langdradige kant, maar mijn broer zei dat het misschien komt doordat ik de verhaallijn en het verband met de andere superhelden van Marvel niet goed ken. Oké, daar kan het misschien aan liggen. Danai Gurira was wel echt bad ass in de film en zorgde voor de nodige dosis girlpower!

 

Tot de volgende!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.