Reebok sneakers

Oh, wat een prachtige zondag vandaag! Arrivederci sneeuw, en hopelijk voor lange tijd nu. Vrijdag moest ik naar huis rijden in de sneeuw en voor iemand die nog maar begint te rijden was dat geen pretje :p Maar hoezee, daar is de zon. Bij deze heb ik dan ook weer een nieuwe Sharing Sunday voor jou in petto!

Food

Hotspot: In Choc

Onlangs liep ik langs Het Gravensteen in Gent en passeerde een plek waarbij iemand buitenzat met een freak shake in de hand! Ik vroeg mij al af waarom er in Gent geen plek was waarbij ze die hadden. Maar oh ja, blijkbaar was er nu toch wel een plek waar je deze Instagram worthy lekkernijen vindt! Ik kreeg nog niet de kans om er eens te gaan proeven, maar ben wel superbenieuwd.

Shop

New in: Reebok sneakers

Ik wissel graag eens af als het op schoenen aankomt. Soms ben ik in een elegante mood en doe ik mijn blinkende chelsea boots met hak aan en andere dagen heb ik iets comfy nodig en ga ik voor sporty. Mijn witte Adidas-sneakers zijn niet meer wat ze waren waardoor ik geen spierwitte sneakers meer had. Dat excuus was uiteraard goed genoeg om op zoek te gaan naar een nieuw paar. Ik koos voor witte Reebok sneakers and I adore them! En oh ja, ook Elsa was fan 😉 Later trakteer ik je ook nog op een OOTD met deze witte schatjes!


Reebok sneakers
Batiste droogshampoo: Golden Rose

Ze hadden al heel wat lekkere geurtjes, maar daar kwam nu eentje bij! Ik dacht dat het een beetje zoals het geurtje ‘Blush’ zou zijn, maar deze is eigenlijk beter! Zoals je al kon lezen heeft het een rozengeur. Niet meteen een geur die mijn aandacht trekt, maar deze ruik ik wel graag. Het is zacht en verleidelijk vrouwelijk maar geen zorgen, het zal nooit echt je parfum overheersen mocht je er eentje dragen. Als stylingtip staat er ook dat je haar er volumineuzer van zou uitzien!

Batiste droogshampoo

New shop in town: Dr. Martens Ghent

Na Brussel en Antwerpen is er ook eentje in Gent, hoera! Flo, Louise en ik gingen al eens een kijkje nemen en zagen heel wat prachtig schoeisel. Een van mijn favorieten is deze hieronder #inlove

Dr. Martens

To watch: The Greatest Showman

Voor de musicalfans onder ons: KIJK NAAR THE GREATEST SHOWMAN. Ik ging hem kijken in de bioscoop en heb na afloop alle soundtracks gedownload om op repeat te zetten. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de oprichter van een circus, met zogenaamde ‘freaks’. Maar het is niet echt het verhaal dat je ondersteboven blaast maar vooral het show-gehalte. Zo is er een scène bij waarbij Zendaya en Zac Efron een knappe choreografie naar voor brengen met wat acrobatie. Wist je zelfs dat ze hun stunts volledig zelf doen?

What I think about body positivity

Ja hoor, ook wij bij Shades of Ghent vingen de hetze op die een foto van @flowindey veroorzaakte. Ze postte eerst een foto van haar in lingerie met de hashtag ‘bodypositivity’. Het is een term die door iedereen anders opgevat kan worden. Voor mij gaat het erom dat je de brede waaier aan lichamen accepteert en geen enkel lichaamstype basht. Al vind ik wel dat gezondheid steeds op de eerste plaats moet komen. Zo had ik twijfels bij de gehypete Tess Holliday en vroeger stond de ‘Joepie’ vol met anorectische modellen. Ik ben dus vooral voorstander van liefde naar ALLE lichamen toe, zonder dat er een bepaald schoonheidsideaal is. Soms kun je zo slank zijn omdat je gewoon bijna niets aankomt, wat je ook eet. En soms heb je nu eenmaal een bredere lichaamsbouw. Maar wat maakt het uit, zolang je maar gelukkig en gezond bent!

Zijn we dan nu klaar?

A post shared by ton mec kiff trop (@flowindey) on

Bovenstaande foto was een reactie op de kritiek die ze kreeg op haar vorige lingerie-foto: you go guuuuurl!

Wat doen jullie nog op deze zondag?

Xje

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be